Hvor går du hen, når du skal have spiritus i god kvalitet til fornuftige priser? Du går selvfølgelig til Holte Vinlager. For os er det ikke et mål i sig selv, at det skal være billigt, men når vi smager noget som kvalitetsmæssigt siger spar to – ja, så er vi ikke langsomme til at slå til. Nedenstående fire spiritusser hører til i denne kategori, og du er sikret nogle drøngode smagsoplevelser!

Du kan eksempelvis forkæle dig selv med en Hedgehog gin, der simpelthen smager fantastisk. Den er ret spændende, da den blandt andet er lavet med eksotiske botanicals som damiana, ginseng og guarana.

Hedgehog Gin

Ginnen har en klar farve og en duft af citrus. Smagen er en anelse tør, med medium fylde, og med en lang vedvarende eftersmag af især kanel og peber.

De forskellige botanicals og de friske frugter presses individuelt, lige fra et par dage til en måned, afhængigt af hvilke botanicals det er. Herefter destilleres de separat for til sidst at blive blandet.

Romate Brandy Solera Reserve

Her får du fornøjelsen af en drøngod brandy, som er lavet på solera-metoden og har en gennemsnitsalder på 8 år.

Den har en let sødme i smagen, hvilket gør den nem at drikke rent, men du kan også sagtens bruge den i cocktails. Absolut en brandy der bør prøves!

Plantation Original Dark Rum

Rommen her er en blanding af mørk Trinidad rom, der er modnet i unge bourbon fade. Det er en fremragende rom, der vil være perfekt i forskellige cocktails, men som også smager dejligt alene.

Efter første lagring på caribiske fade, lagres rommen en gang til, i 10 til 12 måneder, i mellemstore ristede franske egefade fra Cognac Ferrand, hvilket bidrager med dejlige krydrede noter.

Grappa Barbera Sibona

Grappa er for den øvede avec-nyder. Ingen tvivl om det. Men når brikkerne først er faldet på plads, så vil man opdage, at der er en enorm nuanceforskel i grappaer. Denne er lavet på Barbera og resultatet her en tør, moden, robust og harmonisk grappa.

Prøv den gerne til tørret frugt, nødder, chokolade eller modne oste – det er altså ret lækkert!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev