”Gående på vej hjem af Ordrupvej, kommer en ung mand fra Værktøjsmagasinet fræsende på sin mountainbike for at aflevere mit Dankort, jeg havde glemt. Det er da super service!”

Foto Ordrup Værktøjsmagasin

Sådan skriver en af kunderne hos Ordrup Værktøjsmagasin, der med et stort hold af engagerede medarbejdere yder en formidabel service til alle, der søger værktøj, maskiner og haveredskaber. Dette lykkes ikke mindst på grund af forretningens store sortiment og de ansattes lige så store viden om varerne.

Havemaskiner i topkvalitet
Forretningen har specialiseret sig i isenkram. De er autoriseret forhandler af STIHL, som producerer kvalitetsmaskiner til haven, så søger du en motorsav eller en plæneklipper, er du kommet det rigtige sted hen. Dette gælder også, hvis du foretrækker, at plænen bliver klippet helt automatisk. Ordrup Værkstøjmagasin fører de eftertragtede intelligente robotplæneklippere og kan vejlede i den optimale brug af dem. De kan også afhente og opbevare din robotplæneklipper i vinterhalvåret.

Det dørgreb du mangler
Forretningen udmærker sig ydermere ved Danmarks største udvalg af boligbeslag i messing til døre, vinduer, møbler, køkkener og boligbyggeri. Til Ordrupvej valfarter således både professionelle og helt almindelige husejere, der leder efter det helt perfekte dørgreb til reparationer eller nybyggeri.

Ordrup Værktøjsmagasin forhandler hele Strandvejsserien, der er klassiske dørgreb opkaldt efter byerne mellem København og Helsingør. Derudover har de alle variationer af almue dørgrebene Østerbro og Svanemøllen, der er klassiske dørgreb i træ.

En familievirksomhed
Ordrup Værktøjsmagasin skriver sin historie tilbage til 1967, hvor familien Josephsen åbnede en isenkræmmer i det fine gamle hus på Ordrupvej. Mor Johnna og far Finn arbejdede i butikken, og boede med deres tre sønner i en lejlighed to etager over den. I dag kører næste generation, Michael, Niels og Jens, butikken videre med hjælp fra familien.

Det er typisk Niels, kunderne møder i butikken, mens Michael, der er reserveofficerer, og Jens, der arbejder i Gentofte Kommune, hjælper med hhv. b2b og regnskabet. Godt samarbejde og stor loyalitet præger den gamle familievirksomhed, der er en institution i byen. Det gælder i høj grad også blandt kunderne, hvor mange er faste, og de ansatte, hvor mange har været hos forretningen i mange år.

Læs her.

Ordrup Værktøjsmagasin
Ordrupvej 85
2920 Charlottenlund
3963 4276
butik@ovm.dk

Følg Ordrup Værktøjsmagasin på Facebook 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev