Vi håber, at du havde en forrygende aften i går, og vi ønsker dig et godt og lykkebringende nytår.

Året 2021 har været et begivenhedsrigt år i Holte Vinlager og årets højdepunkt har helt sikkert været fejringen af vores 40-års jubilæum. Det har været en kæmpe succes med en masse glade kunder og et væld af gode tilbud. Gennem hele 2021 har vi også udgivet en ny spændende podcast cirka hver anden uge, hvor Alexander har fortalt om vin med stor entusiasme – det fortsætter han naturligvis med i 2022.

Vores nye hjemmeside blev også lanceret, og vi håber at du har haft glæde og gavn af den indtil nu. Målet har været at udvikle og optimere den med blandt andet nye søgefunktioner, interessante vin-beskrivelser og anden nyttig viden.

For de brugere, der har en profil på hjemmesiden, har vi også fået udviklet lidt ekstra funktioner. Så hvis du har oprettet en brugerprofil på hjemmesiden, kan du nu både se alle dine tidligere ordrer og hurtigt genbestille varer, eller se en samlet liste med de varer du har markeret som favoritter.

Vi glæder os meget til at se dig i en af vores butikker – eller på vores webshop – i 2022, og vi kan allerede nu afsløre, at året kickstartes med nogle supergode tilbud på lækre hverdagsvine. Og så kan du også se frem til vores store STATUSSALG i uge 3, hvor vi præsenterer dig for en masse spændende anbefalinger!

Endnu en gang – RIGTIG GODT NYTÅR.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev