Vi håber at du havde en forrygende aften i går og fik sagt farvel til 2022 med maner – med eller uden vin fra Holte Vinlager.

Året 2022 har været et begivenhedsrigt år i Holte Vinlager og årets højdepunkt har helt sikkert været vores tilbagevenden til BØRSEN efter et par års ufrivillig pause pga. COVID-19. Det var en kæmpe succes med over 1.500 vin-glade menneskers deltagelse. Vi havde besøg fra over 40 forskellige leverandører, der havde medbragt mere end 240 forskellige vine. Hvis du var en af vores mange gæster, så håber vi, at du havde en hyggelig og sjov oplevelse i selskab med vores producenter.

Gennem hele 2022 har vi også udgivet en ny spændende podcast cirka hver anden uge, hvor Alexander har fortalt om vin og spiritus med stor entusiasme – det fortsætter han naturligvis med i 2023.

Vi glæder os meget til at se dig i butikken – eller på vores webshop i 2023, og vi kan allerede nu afsløre at året kickstartes i januar (uge 2) med statussalg, hvor vi kommer med fantastiske tilbud på lækker vin og spiritus – så hold godt øje!

Endnu en gang – RIGTIG GODT NYTÅR!

Holte Vinlager

Tilmeld dig vores nyhedsbrev