Programmet for årets udgave af GIFF-70 – Gentofte International Film Festival – er endelig klart. Under festivalen viser Gentofte Kino udelukkende film i det spektakulære 70mm-format – på ægte filmruller.

Foto ABW

Mange filmelskere fik smag for det fantastiske 70mm-filmformat, verdens største filmformat, da Gentofte Kino viste Christopher Nolans Oppenheimer til udsolgte sale i sommers. Med digital film som hovedformat på lærredet, er det måske nemt at glemme, hvor levende en film kan opleves på ægte film! 70mm er kejseren over alle filmformater, og derfor glæder de sig til at præsentere fem fantastiske klassikere i storformatet under festivalen den 26. -28. januar!

Denne uge har de premiere på Todd Haynes nye dramafilm May December med Natalie Portman og Julianne Moore i formidable hovedroller. Du kan også komme til forpremiere på Jonathan Glaziers anmelderroste skildring af Holocaust set gennem kommandantens idylliske villaliv i The Zone of Interest. For ægte underdog-feelgood-magi kan du opleve filmen om verdens dårligste fodboldhold – Next Goal Wins.

Hvis du gerne vil få en forsmag på, hvad 70mm-formatet kan, har de et par enkelte visninger af Opppenheimer i 70mm, hvor formatet virkelig kommer til sin ret. Se eller gense Nolans Oscar-favorit i det ultimative format på det store lærred!

Print ugens program
Se alle forestillinger

Tilmeld dig vores nyhedsbrev