Vi håber at du, og ikke mindst dit dyr, kom godt ind i det nye år.

Har du en skudræd hund eeler kat, håber vi på, at vi fik hjulpet den godt og sikkert ind i det nye år. Tiden lige nu, er desværre ikke sjov for vores dyr.

I december afholdte vi individuelle nytårskonsultationer for tredje år i træk. Den relativ nye EU-forordning om Veterinærmedicin har på det punkt, desværre ikke gjort det nemmere for os. Nytårsmedicinering ER en svær størrelse, det er så individuelt hvad der virker og hvad der ikke virker.

Vi vil dog rigtig gerne høre fra dig, der har benyttet dig af vores nytårskonsultationer og høre din tilbagemelding om hvordan det gik. Skriv meget gerne din feedback til vores Veterinærsygeplejerske Michelle Lyck Larsen på michelle@dyrlaege.dk

Vi har haft et travlt og spændende 2022 hvor vi på skift har været ude omkring i verden for at tilegne os ny viden. Det fortsætter vi med i 2023 og har allerede planlagt flere gode kurser og en masteruddannelse i kirurgi, så vi kan servicere dit dyr på absolut bedste måde.

Vi vil gerne takke dig, fordi du i løbet af året har betroet os din bedste ven, og vi ser frem til at se dig og dit/dine dyr i 2023.

Nytårshilsner fra hele teamet på Gentofte Dyreklinik

Camilla & Natascha

Skal hunden eller katten smide et par kilo?

Traditionen tro, starter vi året med et godt tilbud på slankekost. Der er mange varianter at vælge mellem.

Spar op til 100 kr.- på alle vores slankediæter fra mandag den den 9. januar!

Husk at du derudover ALTID sparer 10%, når du bruger din Hill’s App. (Har du den ikke endnu, hjælper vi dig gerne med at oprette den)

Læs mere →

Få speciallavet en gratis foderplan

Skal dit kæledyr slanke sig, tage på, eller have en speciel sygdomsdiæt, så er vi klar til at hjælpe dig. Vi laver individuelle ernæringsanbefalinger og fodringsplaner på alt Hill’s foder til dit/dine dyr. Du får vejledningen med hjem sammen med en rabatkupon.

Dette gælder nye, som gamle foderkunder.

Spørg os!

Pas på poterne

Sne, sjap og ikke mindst salt kan udtørre og irritere poterne. Her får du et par potetips til forebyggelse:

Inden turen

Klip lange hår mellem poterne, hvor salt, sne og is kan hænge fast

Gnid potevoks omhyggeligt på og mellem trædepuderne 5-10 minutter inden turen.

På turen Er der en rute, hvor der ikke er saltet? Lad ikke hunden slikke saltet af poterne Lad ikke hunden drikke af vandpytter eller gå på frosne pytter (de kan skære sig)

Efter hver tur Skyl din hunds poter og tør dem grundigt

Læs månedens artikel “problemer med poterne”

Læs mere →

Laserbehandling til dyr

Terapeutisk laser er en effektiv behandling til gigt, ledskader og sårbehandling.

Uanset om dit dyrs skade er akut eller kronisk, overfladisk eller dyb, kan laserterapi hjælpe. En laserbehandling består af koncentreret energi, som trænger 6-8 cm ned i vævet og booster kroppens naturlige reparationsmekanismer på cellulær niveau.

Læs mere

Online booking!

Nu kan du bestille en tid hos dyrlægen og vores veterinærsygeplejersker online. Står du med et sygt eller tilskadekommet dyr, skal du dog fortsat ringe til os på 39620200

NB vi har fået nyt journalsystem -så siden ser lidt anderledes ud end den plejer

Læs mere →

Brug for dyrlæge efter åbningstid?

Er uheldet ude og har du brug for akut hjælp til et sygt eller tilskadekommet dyr uden for åbningstiden? Du kan altid ringe 70221101 udenfor normal åbningstid 365 dage om året!

Læs mere →

Tilmeld dig vores nyhedsbrev