Vi håber at du, og ikke mindst dit dyr, kom godt ind i det nye år.

Er du en af de mange med en skudræd hund, håber vi på, at du fik hjulpet den godt og sikkert ind i det nye år. Tiden lige nu, er desværre ikke sjov for vores dyr.

I december afholdte vi individuelle nytårskonsultationer for andet år i træk og vi har allerede fået mange gode og søde tilbagemeldinger. Tusind tak for det. For nytårsmedicinering ER en svær størrelse, det er så individuelt hvad der virker og hvad der ikke virker.

Vi har haft et travlt og spændende 2021 hvor vi på skift har været ude omkring i verden for at tilegne os ny viden. Hjemme på klinikken har vi haft travlt og vi udvider derfor hele tiden med nye medarbejdere.

I dag starter vores nye receptionist Susanne Ørtoft Bærentsen. Hun skal hjælpe os på telefonerne og med at tage godt imod dig på klinikken. Hun er en humørbombe, så glæd dig til at møde hende!

Vi vil gerne takke dig, fordi du i løbet af året har betroet os din bedste ven, og vi ser frem til at se dig og dit/dine dyr i 2022. Forhåbentlig snart uden alle de COVID19-forholdsregler. Vi holder dog fortsat åbent som normalt.

Nytårshilsner fra hele teamet på Gentofte Dyreklinik

Camilla & Natascha

Velkommen til Susanne!

Nyeste skud på stammen i det stolte GD team, er vores receptionist Susanne Ørtoft Bærentsen. Glæd dig til at møde hende!

På vores hjemmeside www.dyrlaege.dk kan du altid læse mere om vores medarbejdere.

Læs mere →

Skal hunden eller katten smide et par kilo?

Traditionen tro, starter vi året med et godt tilbud på slankekost. Der er mange varianter at vælge mellem.

Spar op til 100 kr.- på alle vores slankediæter!

Husk at du derudover ALTID sparer 10%, når du bruger din Hill’s App. (Har du den ikke endnu, hjælper vi dig gerne med at oprette den)

Læs mere →

Få speciallavet en gratis foderplan

Skal dit kæledyr slanke sig, tage på, eller have en speciel sygdomsdiæt, så er vi klar til at hjælpe dig. Vi laver individuelle ernæringsanbefalinger og fodringsplaner på alt Hill’s foder til dit/dine dyr. Du får vejledningen med hjem sammen med en rabatkupon.

Dette gælder nye, som gamle foderkunder.

Spørg os!

Det er vinter og der er lopper og flåter!

Normalt ser vi ikke mange lopper og flåter i januar og februar. Det varmere vejr har dog ændret på det. Vi ser nu både lopper og flåter året rundt. Så husk også at beskytte din hund eller kat på denne mørke tid af året.

Kom forbi og lad os vejlede dig til den bedste løsning til dit dyr.

Læs mere

Laserbehandling til dyr

Terapeutisk laser er en effektiv behandling til gigt, ledskader og sårbehandling.

Uanset om dit dyrs skade er akut eller kronisk, overfladisk eller dyb, kan laserterapi hjælpe. En laserbehandling består af koncentreret energi, som trænger 6-8 cm ned i vævet og booster kroppens naturlige reparationsmekanismer på cellulær niveau.

Læs mere om laserbehandling nederst i artiklen

Læs mere

Online booking!

Nu kan du bestille en tid hos dyrlægen og vores veterinærsygeplejersker online. Står du med et sygt eller tilskadekommet dyr, skal du dog fortsat ringe til os på 39620200

Læs mere →

Brug for dyrlæge efter åbningstid?

Er uheldet ude og har du brug for akut hjælp til et sygt eller tilskadekommet dyr uden for åbningstiden? Du kan altid ringe 70221101 udenfor normal åbningstid 365 dage om året!

Vi har weekendvagten fredag den 21/1 til og med søndag den 23/1 2022

Læs mere →

Gentofte Dyreklinik

Bernstorffsvej 131, 2900 Hellerup Telefon 39620200 www.dyrlaege.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev