Efteråret er her, og det er rart med indendørs sjov: Tag en tur i Sansetunnelen på Experimentarium og glæd dig til efterårsferien, hvor Buzz Lightyear og hans venner fra Pixars fantastiske univers indtager Experimentarium. Men overvej også en tur ud i den smukke efterårsskov: Det er ikke bare flot, men også noget af det sundeste, du kan foretage dig. Læs her hvorfor.

Gå sammen på opdagelse i Sansetunnelen

Tag på Experimentarium i weekenden og oplev Sansetunnelen – en opdagelsesrejse i jeres eget sanseapparat, fra spædbarnets første synsindtryk til alderdommens tyste tid, hvor I føler, lytter, ser og lugter jer til ny viden om jer selv.

 

SE HVAD I KAN OPLEVE

Er du klar til Buzz Lightyear og hans venner?

Nedtællingen til rejsen mod det uendelige univers er i gang: Den 13. oktober slår vi dørene op til den nye udstilling The Science Behind Pixar, hvor I kan lege med videnskaben bag Pixars magiske animationsfilm…

ER I KLAR?

Experimentarium donerer Vintersport til Ukraine

Experimentarium har doneret den populære udstilling “Vintersport” til Junior Academy of Sciences of Ukraine i Kiev. Vintersport skal bidrage til at skabe gode oplevelser for børn og unge i en svær tid.

LÆS MERE

Ny video: Fup og fakta på Tik Tok

Tik Tok og Youtube er fyldt med videoer med mærkelige eksperimenter og sære fænomener. Vi zoomer ind på 3 kendte forsøg og undersøger, om de er fup eller fakta?

SE VIDEOEN

Derfor er en gåtur i naturen sund for dig

På med traveskoene og gå en tur i skoven. Forskning viser nemlig, at en daglig rask gåtur er god for både krop og hjerne.

FÅ FORKLARINGEN

Test din viden om efteråret

Dagene bliver køligere og træernes blade skifter farve. Men ved du egentlig hvorfor? Test din viden om efteråret lige her!

TAG QUIZZEN

Få 20% rabat på Pixar-film i Movie House

Med et Experimentarium-årskort får du 20% rabat på biografbilletter i Movie House – den lækre biograf på toppen af Experimentarium. I efterårsferien kan du fx se eller gense de klassiske Pixar-film Biler 3, De Utrolige 2 og Monsters University på det store lærred. Tag dit Experimentarium-årskort i hånden og oplev Pixars fantastiske karakterer i biografens hyggelige mørke – med en klækkelig rabat.

SE PROGRAMMET

Få masser af rabat med dit årskort

Et årskort til Experimentarium giver dig ikke blot fri leg i vores forunderlige udstillinger i et helt år. Du får også gode rabatter i vores finurlige spisested SMASK, i vores skønne butik og i Movie House.

SE FORDELENE

Adresse Tuborg Havnevej 7, 2900 Hellerup, Denmark

Kontakt os Tel: +45 39 27 33 33 Mail: info@experimentarium.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev