Ja – du læste rigtigt. Vi vil gerne invitere dig til smagning i vores butikker, hvor du har muligheden for at smage otte forrygende vine, samt en super spændende gin! Smagningen finder sted torsdag, fredag og lørdag. (2.-4. juni). Vi glæder os til at se dig!

Vi vil også gerne give dig chancen for at købe billet – før alle andre – til vores store vinsmagning på Børsen, i København. Som mailkunde kan du nemlig allerede nu sikre dig billet til det vi overhovedet ikke tøver med at kalde for Danmarks hyggeligste vinfestival. Efter to års pause pga. corona, kan vi næsten ikke vente med at byde vores kunder og producenter velkommen igen! Klik på billedet for at købe billetter.

Prosecco Campo del Passo

Frisk og læskende prosecco. Du får rigtig god værdi for pengene, og Campo del Passo byder på livlige bobler og en rigtig fin balance mellem blomster, frugt og sødme.

Grenache Rosé 2021 Beauvignac

Vinen oser af forår og sommer med sin friske frugt – især kirsebær og hindbær. Den er tør, frisk og saftig. I smagen opdages også fine strejf af timian og oregano.

Bel a Ciao 2020 Orangevin

Skøn orangevin, der smager og dufter som en koncentreret blomstret hvidvin, men har strukturen og biddet fra en rødvin. Virkelig spændende oplevelse!

Domaine Des 3 Lys 2019 Côtes-du-Rhône Villages

I Danmark er vi især glade for stilen i Rhône – vinene er oftest fyldige, frugtige, tilpas krydrede og ikke alt for tanninholdige. Denne er ingen undtagelse!

Beaujolais 2018 Vieilles Vignes

Elegant Beaujolais lavet på gamle vinstokke og fremstillet i den gamle tradition hos en af de bedste producenter i regionen, Jacques Dépagneux. Smagen er frugtig, mild og utrolig blød.

Langhe Nebbiolo 2018 San Rocco

Nebbiolo i særklasse! Smagen byder især på bærfrugt, krydderier og lakrids. Tanninerne er flot afrundet, og eftersmagen er delikat, elegant og rensende. Kanonpris ved køb af seks flasker!

Vacqueyras 2018 Domaine Jérôme Bouletin

Her sker der noget! Smagsmæssigt er vinen ganske letløbende i typisk Grenache-baseret stil. Lyse og saftige bær og et lækkert strejf af provenceurter. Fantastisk vin i flot balance netop nu!

Hedgehog Gin

Nu har du chancen for at forkæle dig selv med en gin, der simpelthen smager fantastisk! Den er ret spændende, da den blandt andet er lavet med eksotiske botanicals så som damiana, ginseng og guarana.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev