Køb nye briller med rentefri betaling – det koster dig ikke ekstra!

Du bør aldrig spare på dit syn

For mange af os er det sparetider. Men du bør ikke spare på dit syn eller dine øjnes sundhed. Derfor gir’ vi dig mulighed for at købe de briller, som du har brug for med rentefri betaling.

Der er intet med småt. Du betaler det samme for dine briller – du deler blot betalingen op i mindre bidder over 12 eller 24 måneder.

Rentefri betaling – så let er det👉

Spar 50% på udvalgte stel

Udsalget kører for fuldt blus hos os. Vi har sat virkelig mange superflotte brillestel ned for at få plads til alle de nye brillestel, som vi får i butikken til foråret. Så skynd dig – kom ind og gør en god handel.

Husk at du får 50% på hele brille nr. 2, når du køber en komplet brille med ZEISS-glas.

Tilbuddet gælder ved køb af stel/udsalgsstel med ZEISS-glas. Tilbuddene kan ikke kombineres og kan heller ikke kombineres med andre rabatter.

Se vores åbningstider

Klæd dine øjne på til en digital hverdag

Vi skifter konstant mellem at kigge ned på vores mobiltelefon og ud i omgivelserne. Det anstrenger vores øjne, og det kan føre til digital øjentræthed.

Det konstante skift i forskellige synsafstande skaber nye synsbehov. Med ZEISS SmartLife-brilleglas har du mulighed for at få et brilleglas, der er tilpasset dine behov og synsudfordringer i en digital hverdag.

Find dit SmartLife brilleglas her

Kniber det med synet?

Vil du have alle detaljerne med i det nye år, og kan du mærke, at det kniber med synet? Så er det en god idé at få det tjekket. Hos os kan du booke en tid online døgnet rundt, og lige når det passer dig.

Book en uforpligtende synsprøve her 👉

Guide: Find din optimale brillefacon

Brillestellet er rammen for dit perfekte syn og skal naturligvis komplimentere din ansigt.

Herunder har vi samlet nogle generelle anbefalinger til, hvilken brillefacon du bør gå efter baseret på din ansigtsform. Men husk, at det vigtigste er, at brillestellet passer til din personlige stil.

Det firkantede ansigt Det firkantede ansigt er kendetegnet ved en markeret kæbe, bred pande og tydelige kindben.

Runde og ovale briller er særligt velegnede til firkantede ansigtsfaconer, da brillens bløde former bryder med ansigtets linjer.

Det runde ansigt Det runde ansigt har bløde former og er cirka lige så bredt, som det er langt eller hjerteformet.

Geometriske og firkantede briller med markerede kanter komplimenterer et rundt eller hjerteformet ansigt.

Runde stel👉

Firkantede stel👉

Det trekantede ansigt Det trekantede ansigt er smallere ved panden og bliver gradvist bredere.

Stel der er markante øverst og mindre markante nederst vil balancere din ansigtsform.

Det ovale ansigt Det ovale ansigt er kendetegnet ved kæber, der er smallere end panden og høje kindben.

Tillykke! Du kan sandsynligvis bære de fleste brillefaconer. Prøv f.eks. en smart cat-eye eller et sommerfugleformet stel.

Markante stel👉

Cat eyes stel👉

Se knivskarpt bag rattet i vintermørket

Vores øjne er på overarbejde og kan være meget lysfølsomme, når vi kører i bil i vintermørket. Med en brille med ZEISS DriveSafe-glas får du meget mere end en kørebrille.

Du kan nemlig sagtens bruge dine DriveSafe-briller som almindelig brille i hverdagen, så du får en hverdagsbrille og natkørebrille i ét stel – så slipper du for at have en ekstra kørebrille liggende i bilen.

Test dit nattesyn her

“Det er en koooold tid, som vi lever i…”

Her i den kolde og mørke tid, er det skønt at kunne sætte kulør på tilværelsen – og hvorfor ikke gøre det med en lækker brille. De fleste af os kan faktisk sagtens bære briller med masser af farve, men måske tør vi bare ikke. Tør du?

Se masser af farverige brillestel 👉

Får du røde øjne?

Næsten alle vil på et tidspunkt opleve at fårøde øjne. Det er et signal om, at dine øjne er generede af noget, men det er ikke nødvendigvis farligt.

Hvad skyldes dine røde øjne?

Er du til dansk design?

Lad os introducere dig for danske FLEYE Copenhagen, Nine Eyewear og Ørgreen, der alle har tilfælles, at de står for innovative, enkle og tidsløse designs i høj kvalitet.

Kig ind til os og prøv de mange lækre styles – vi står klar til at hjælpe dig. Book gerne en synsprøve på forhånd. Så sikrer vi, at favoritbrillen passer til dit unikke syn.

Se de stilfulde brillestel

Nyt Syn Gentofte Gentoftegade 60 2820 Gentofte Tlf.: 40 20 87 00 gentofte@nytsyn.dk

Åbningstider

Man-Fre : 10:00-17:30

Lørdag : 10:00-14:00

Nyt Syn på Facebook

Nyt Syn på Instagram

Tilmeld dig vores nyhedsbrev