Gentofte Bibilotekerne skriver dette på sin hjemmeside om de skjulte steder:

Af Mette Edelmann Keinicke

Alle kender Bernstorffsparken og Bellevue, men hvad med en tur til Gentoftes mere ukendte hjørner? Gentofte Bibliotekerne, Grøn Guide Gentofte og Lokalhistorisk Arkiv guider til gåture i Corona-tiden. Tag på opdagelse i Gentoftes baghave og få historierne bag de grønne lommer.

Gentoftes skjulte steder

I 2020 skal danskerne smage, opleve og gå på opdagelse i vilde vidunderlige Danmark. Under overskriften ’Vores Natur’ samarbejder DR, Danmarks natur- og friluftsorganisationer og bibliotekerne om at vise nye veje til naturen. Det er ekstra aktuelt nu, for hvor tager man hen, når museerne lukker og landet går i karantæne? Et oplagt svar kunne være: Naturen.

I Gentofte er næsten ni tiendedel af kommunen dækket af bygninger og infrastruktur, men der er også grønne lommer af gamle moser, teglværksgrave og et ægte vildnis at finde. Her er en guide til seks af de mindre kendte steder og den kultur- og naturhistorie, der ligger bag.

Print kortet

Du kan printe den pdf på tre A4-sider med kort, billeder og tekster, der ligger her på siden. Eller læse om de seks steder herunder. Klik på overskrifterne for at se placeringen i Google Maps.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev