Mad vejer godt i CO2-regnskabet, og hvis vi vil begrænse den globale opvarmning er vores måltider et vigtigt sted at sætte ind. Vi guider til klimavenlig kost.

Sæt klimaet på tallerkenen

For os danskere er vores mad en væsentlig post på klimaregnskabet, og hvis vi vil mindske vores CO2-aftryk, er det nødvendigt at spise anderledes. Det er ikke svært: Vi giver dig fire gode råd til, hvordan du og familien kan spise mere klimavenligt.

SE GUIDEN

Klimavenlig mad: Pizza med jordskokker og porre

Gorm Wiswehs pizza med jordskokker og porre er ikke blot ualmindelig lækker, den er også bæredygtig.

SE OPSKRIFTEN

Klimavenlig mad: Hønsesalat med asparges og urter

Her er en god og klimavenlig frokostret med forårets lækre og velsmagende asparges og kyllingeresterne fra i går.

SE OPSKRIFTEN

App inspirerer jer til bæredygtig livsstil

Hvor mange elpærer kan I slukke på en dag? Kan I klare jer en uge uden bil? Regrow’e en grøntsag, så den giver ny mad? Experimentariums mobilapp giver jer sjove udfordringer til en mere bæredygtig dagligdag. Løs opgaverne, tast resultaterne ind og scor klimatrofæer. Kan I gå hele vejen og vinde Klimatopia-trofæet?

HENT APP’EN NU

Fold et papirfly, der svæver LANGT

Fold et fint fly! Prøv vores trin-for-trin guide til at folde en papirflyver, der svæver langt. Det er ikke svært, og alle kan være med.

PRØV DET NU

Oplev vores indendørs Strand

Lidt for koldt endnu til strandture? Oplev vores indendørs Strand. hvor I leger jer til viden om vand, bølger og badesikkerhed.

FÅ ET SMUGKIG

Få fri leg I et helt år

Med et årskort til Experimentarium får du fri leg et helt år – og adgang til gode rabatter. Har du købt entré til Experimentarium, kan du inden for en måned få billetten refunderet, når du opgraderer til årskort.

KØB ÅRSKORT I WEBSHOPPEN

Tilmeld dig vores nyhedsbrev