Så er det frem med ønskesedlen: I disse dage kulminerer stjerneskudssværmen Perseiderne, og det kan give op til 100 stjerneskud i timen på den klare nattehimmel. Og denne weekend er det sidste chance for at opleve vores to udstillinger OL Testcenteret og Vintersport: Vi skal nemlig gøre klar til vores nye PIXAR-udstilling.

Sensommerstemning og masser af leg på Tagterrassen

Kom og nyd sensommeren sammen på Experimentariums fantastiske tagterrasse: Vi har højt til himlen, masser af leg, sæbebobler, en betagende udsigt og både is og god kaffe i kaffevognen.

SE HVAD DER SKER

Sådan slipper du ud af et revlehul

Vejret er skønt i weekenden, så hvad med en tur til stranden? Men pas på de livsfarlige revlehuller! Se her, hvordan du kæmper dig fri, hvis uheldet er ude.

SE HVORDAN

Sådan undgår du hjernefrys

Hjernefrys!!! Frygter du også den isnende hovedpine, når du spiser en kold is? Vi guider dig til, hvordan du kan hacke dig fri af hjernefrys.

SE HVORDAN

Stjerneskudsparade i weekenden

Frem med ønskesedlen! 12.-14. august topper meteorstormen perseiderne på nattehimlen, og det kan give helt op mod 100 stjerneskud i timen. Men hvordan ser du dem bedst? Og hvad er det nu et stjerneskud er?

LÆS MERE

Sidste chance: Oplev OL Testcentret

I Experimentariums olympiske testcenter dyster I for sjov i OL og PL discipliner som løb, klatring og skydning. Søndag er sidste chance for at opleve udstillingen!

FÅ ET SMUGKIG

Sidste chance: Oplev Vintersport

Søndag er sidste chance for at opleve Vintersport – Experimentariums coole udstilling, hvor I leger med vintersport og udforsker videnskaben bag de sjove discipliner.

LÆS MERE

Bliv klar til Buzz Lightyear og Sully med et Titanium årskort

Til oktober åbner Experimentariums nye udstilling The Science Behind Pixar – et enestående og underholdende kig ind i animationstroldmændene fra Pixars forunderlig værksted. Med et Titanium 1+1 årskort kan du tage en valgfri ven med i udstillingen, lige så tit du vil!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev