Endelig er det blevet nemt at mødes igen og der er kommet godt gang i kulturlivet – få inspiration til din næste oplevelse her i nyhedsbrevet.

Golden Days festivalen tager dig med rundt om antikken, Bellevue Teatret byder på dansk design og topdansere, biblioteket tager dig med ud i naturen og Gentofte Kommune inviterer alle til et hav af gode, lokale samtaler om alt fra bæredygtighed til biblioteksudvikling.

Vil du have overblikket over kulturarrangementer i Gentofte? Så klik ind på gentofte.dk/arrangementer

Sig det videre – og rigtig god fornøjelse.

GOLDEN DAYS FESTIVAL – ANTIKKEN LEVER!

Illustration: Clara Niemann

Årets historiske festival Golden Days tager dig med tilbage til dengang, grundstenene for den europæiske kultur blev lagt: Til antikken.

Dyk ned i festivalens mange arrangementer og få lejlighed til at pudse den klassiske dannelse lidt af. Der er arrangementer i hele Gentofte for børn, unge og voksne. Det sker mellem den 3. og 19. september.

Find programmet for arrangementer nord for København på goldendays.dk/4k

CLEOPATRA I GENTOFTE KINO

Fredag den 3. september kl. 18 inviterer Gentofte Kino til Golden Days-visning af storfilmen Cleopatra. Gå ikke glip af Elizabeth Taylor i glansrollen som den egyptiske dronning. Filmen fra 1963 er den episke fortælling om Cleopatra og hendes stormombruste forhold til Julius Cæsar (Rex Harrison) og Marcus Antonius (Richard Burton).

Find dine billetter her.

SOMMERBALLET PÅ BELLEVUE TEATRET

Intens modern dance, vibrerende flamenco og romantisk klassisk ballet – fire internationale, prisvindende solister sætter hinanden stævne i sommerballetten på Bellevue Teatret.

Premiere den 29. august – find dine billetter her.

VETERANBILER I WEEKENDEN

Dansk Veteranbil Klub holder Løvfaldssamling på Garderhøjfortet. Tag børn eller børnebørn med og kig på perlerækken af smukke veteranbiler. Bilerne lines op fra kl. 11, og kl. 12 er der salutering fra fortets to største kanoner.

Find mere info her

SØNDAGSUDFLUGTER TIL SPEJLSCENEN

Tag på søndagsudflugter til Øregårdsparken: Øregaard Museum har tilrettelagt et flot program for Spejlscenen i Øregårdsparken frem til den 19. september. Der er noget for alle aldre – teater, sang, yoga, jazz . Har du børn med, er der også en fantastisk legeplads i parken.

Se Spejlscenens program her.

OLYMPISKE OPLEVELSER PÅ TAGTERRASSEN

De Olympiske Lege i Tokyo er slut, men på Experimentarium fortsætter den olympiske sommer. Den 24. august gik startskuddet til de Paralympiske Lege i Tokyo, og Experimentariums Olympiske Tagterrasse er stedet, hvor du kan bedst kan opleve japansk stemning og mærke pulsen fra legene.

Find flere informationer her.

NATUR & LITTERATUR

Foto: Dit Gentofte_Inge Dahl-Madsen

Gentofte Hovedbibliotek inviterer dig til litteraturoplevelser i Gentoftes grønne åndehuller.

Hvilken rolle spiller naturen i litteraturen? Hvordan er forholdet mellem sprog og natur, og hvordan skal vi forstå opblomstringen af naturen i den nye litteratur?

Nysgerrig? Find mere info her.

Fredag den 10. september kan du være med til Gentoftes første festival for demokrati og samtale. Det sker i Byens Hus fra kl. 15 til 21. Her taler vi om det, der rør sig – du kan bl.a. være med til at diskutere bæredygtighed, seniorboliger og give dit bud på, hvor bibliotekerne skal hen i fremtiden.

Se programmet her.

Få overblik over kulturarrangementer nær dig

Mangler du overblik over arrangementer og events? Gentofte Kommunes arrangementskalender er din indgang til oplevelser med kunst, kultur og meget mere.

Få overblikket lige her på gentofte.dk/arrangementer

Brug for et nyt sted at gå en tur?

På gentofte.dk får du godt overblik over Gentoftes fine, grønne områder.

Kom godt afsted her.

Kontaktinformation

Kulturklub Gentofte
Ahlmanns Allé 6
2900 Hellerup

Skriv til Kulturklub Gentofte på kulturklub@gentofte.dk

Kulturklub Gentofte er et samarbejde mellem kulturinstitutioner og -aktører i Gentofte Kommune. Som abonnent på nyhedsbrevet får du adgang til rabatter og overblik over aktuelle kulturoplevelser i Gentotfte. Gentofte Kommune administrerer klubben – læs om persondata på gentofte.dk/databeskyttelse.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev