Har du en delle for meget, trænger din hud til opstramning, eller vil du bare nyde en afslappende Ayurvedisk massage?

Det er meget normalt, at der med årene kommer lidt for meget fedt på kroppen. Man kan komme langt med motion og slankekure, men det er ikke sikkert man kan komme hele vejen. Her kan en fedtfrysning være en god hjælp som supplement til en sund livsstil.

En fedtfrysning kan dels være en effektiv måde at sparke en livsstilsændring i gang, så man ser imponerende og motiverende resultater med det samme. Det kan også være den behandling, der endelig får bugt med ‘mormorarmene’, ‘mandebrysterne’ eller de såkaldte ‘kærlighedshåndtag’, som bare ikke kan fjernes med løb og mavebøjninger.

Hvor en fedtsugning giver ar og et stort hul i opsparingen, er en fedtfrysning en skånsom løsning med harmoniske resultater.

Cool Wave Clinic har her i foråret flyttet fra Brøndby til Gentofte – nærmere bestemt Snogegårdsvej 87. Klinikken ejes af sygeplejerske Susanne Marker, der har 30 års erfaring som sygeplejerske og driver klinikken sammen med sin partner Nils Andersson, MSc. Klinikken er flyttet til Nils’ hus, og den fortsætter i de nye rammer med kosmetiske behandlinger, dvs. fedtfrysning med CoolTech® og Storz® AWT samt Ayurvediske massager.

Ligesom i Brøndby kan du forvente en imødekommende og professionel behandling fra den dygtige duo, der er certificeret i alle de behandlinger, de tilbyder i klinikken. Alle deres behandlinger er afprøvet på egen krop, så du kan være sikker på, at de ved, hvad de taler om!

En af klienterne skriver på Trustpilot:
“Jeg har været kunde hos Susanne og Nils gennem foråret og fået fedtfrysning inkl. Shockwave. Det har været en helt igennem positiv oplevelse. Dels har behandlingen givet gode resultater, som både kan ses og måles, og dels møder man hos Susanne og Nils 2 nærværende og kompetente mennesker, som tydeligt er dedikeret til det, de gør. Her er man i trygge hænder, både ift. tophygiejne og lækre omgivelser og ift. at blive taget i hånden hele vejen – venligt, imødekommende og professionelt. Jeg giver Cool Wave Clinic mine bedste anbefalinger.”

Bestil en gratis rådgivende konsultation

Cool Wave Clinic 
Snogegårdsvej 87
2820 Gentofte
42 33 16 19
kontakt@coolwaveclinic.dk

 

Foto: Cool Wave Clinic

 

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev