Mor er verdens bedste

Er din mor (også) verdens bedste? Vi har lavet et særtilbud i anledningen af ’Mors dag’ til alle de fantastiske mødre derude. Fordi du er medlem af vores nyhedsbrev, er du den FØRSTE, der får dette tilbud tilsendt. Tilbuddet er dermed eksklusivt for dig.

Forkæl din mor med et lækkert ophold på 4-stjernede The Square. Du får fri adgang til Executive Lounge på 6. etage. Her kan du slynge dig i de bløde loungemøbler, mens du frit nyder godt af loungens drikke- og spiselige lækkerier. Her finder du bl.a. et bredt udvalg af kaffe, friske croissanter, sodavand, frisk frugt, salte og søde snacks, øl, vin og bobler. Tag gerne forsyningerne med ud på vores grønne tagterrasse, der ligger i forlængelse af loungen og nyd dem til udsigten over Københavns tage.

Det luksuriøse tilbud indeholder:

Overnatning på Executive dobbeltværelse
Adgang til lounge med fri adgang til lette snacks, øl, vin og vand
Cykelleje
Morgenmad

Pris pr. person i delt Executive dobbeltværelse
Fra DKK 595,-

Det fortjener min mor!

Det med småt
Kig efter “SÆRTILBUD fra nyhedsbrev” når du foretager din søgning. Dit særtilbud er tilgængeligt til og med den 9. maj 2021. Tilbuddet gælder ankomster fra den 6. maj 2021 til den 30. april 2022. Begrænset antal værelser pr. nat.
Du kan opgradere til en Junior Suite for DKK 400,-. Vi tager forbehold for udsolgte dage. Tilbuddet kan ikke kombineres med øvrige tilbud eller allerede booket ophold.

Vi henviser desuden til senest opdaterede COVID-19 restriktioner på forsiden af www.arp-hansen.dk. Det er forskelligt, hvad det enkelte hotel tilbyder af mad- og drikkemuligheder.

Gavekort til kæresten

Fortjener dine børns mor en gave? Så er det godt, at du kan træde til og trylle noget lækkert frem til hende. Vis børnenes (og din) påskønnelse af deres mor med et gavekort til et lækkert hotelophold på et valgfrit hotel. Et gavekort åbner dørene for nye oplevelser, minder og kvalitetstid sammen med dem, man holder af.

Køb et Getaway-ophold og få:

Overnatning for 2 personer i Standard værelse
Lækker morgenmad
1 dags cykelleje

DKK 890,-

OBS: Du kan også købe et gavekort på et valgfrit beløb. Gavekortet kan bruges på et af vores smukke og centrale hoteller i København og Århus.

Dét var en god idé – køb nu!

Med SAFE TO VISIT, et program udviklet af vores brancheorganisation HORESTA, sikrer vi et trygt besøg på alle vores hoteller.

Læs mere her

Arp-Hansen Hotel Group

Nybrovej 75, 2820 Gentofte

www.arp-hansen.dk

book@arp-hansen.dk

(+45) 4597 0500

Følg os her:

Ønsker du ikke længere at modtage vores nyhedsbrev kan du afmelde her.

© Copyright 2020 Arp-Hansen Hotel Group

Tilmeld dig vores nyhedsbrev