Artiklen er sponseret

Sukker du også over de pragtfulde trægulve, som du har gået og forestillet dig være en del af dit gennemførte interiør i din nuværende eller måske fremtidige bolig? Så ved du måske også at velholdte trægulve kan kræve en smule arbejde i løbet af den forhåbentlig lange levetid.

Rengøring af trægulve

Ligesom alle andre gulve, kræver trægulve en rengøring en gang i mellem. Nogle gange er en god støvsugning nok til at tage hverdagens strabadser, og nogle gange kan det være du har lyst til at give dem lidt mere. Er det en lille plet eller lignende, der ikke kræver den helt store vask, kan du måske forsøge dig med en hårdt opvredet klud. Når den ellers står på gulvvask, skal du måske gøre lidt yderligere overvejelser omkring, hvilken type sæbe du vil bruge på dit trægulv. Er du gulv behandlet med olie eller lak, kan det være det kræver en bestemt type sæbe, for bedst at tage hensyn til dit gulv. Er du i tvivl kan du sikkert finde hjælp ved din gulvforhandler.

Behandling af slid

Efter nogle år kan et trægulv godt have en tendens til at vise tegn på slid. Det kan du imødekomme ved eventuelt at genbehandle træet, og det gerne på samme måde som den oprindelige behandling.

Den nemme løsning

Synes du, at det ovenstående virker som meget arbejde at lægge i et gulv, så kan det være at et laminatgulv er løsningen for dig. Et laminatgulv kan også findes med afsæt i trægulvenes æstetik, men uden al arbejdet som et autentisk trægulv kan medføre. Du kan læs mere om laminatgulve, og se om det er noget for dig. Med et laminatgulv kan du også være heldig, at der vil være mindre slidtegn at se på gulvet, hvilket potentielt kan være en fordel i modsætning til det klassiske trægulv.

Ligesom alle andre gulve, kræver trægulve en rengøring en gang i mellem. PR-foto

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev