Sådan undgår du trætte øjne efter en lang arbejdsdag bag skærmen

BrillerSolbrillerLinser

Få kørebriller med go’ stil

Hvem siger, at dine kørebriller skal være kedelige? Hos os kan du selv vælge lige præcis det brillestel, som du ønsker at få dine ZEISS DriveSafe brilleglas i. Vi har allerede masser af fristende forårsnyheder på hylderne – så kig ind.

Klik og få inspiration til DIN kørebrille

Er du utryg bag rattet i mørket?

Start året med et skarpt syn – også når det er mørkt. ZEISS DriveSafe brilleglas skærper dit nattesyn og dæmper ubehaget ved blændinger i trafikken, når det er mørkt.

Kom ind og hør mere om, hvordan du kan få et behageligt og skarpt nattesyn eller test dit nattesyn her – det tager kun 2 minutter.

Test dit nattesyn ⇒

ZEISS BlueGuard kan hjælpe dig

Med ZEISS BlueGuard bliver du beskyttet imod det blå lys fra skærmene, så du kan have et skarpt og behageligt syn dagen lang.

Sådan undgår du øjentræthed

5 gode råd til en behagelig arbejdsdag

Digital øjentræthed er mere udbredt end nogensinde, fordi vi bruger mange timer bag skærmen. Vi giver dig fem gode råd til, hvordan du får en behagelig arbejdsdag med et skarpt og afslappet syn.

Få vores 5 gode råd

Vores online booking har altid åbent

Husk at du hurtigt kan booke en tid hos os døgnet rundt – lige når det passer dig.

Book en synsprøve når det passer dig

Mobiloptimerede brilleglas til dine nye synsvaner

ZEISS SmartLife-brilleglas optimerer vores syn i en hverdag, hvor vi mange gange skiftevis stiller skarpt på mobilen og vores omgivelser – ofte mens vi er i bevægelse. Brilleglassene fås i tre varianter, der henvender sig til forskellige aldersgrupper og forskellige synsbehov. Er du nysgerrig på, hvilket brilleglas, der er vil være det optimale for dig?

Tag vores hurtige onlinetest og find ud af det!

Du kan trygt besøge os i butikken

Vi overholder naturligvis Sundhedsstyrelsens retningslinjer, så vi kan passe på hinanden. Hos os skal du bære mundbind, men du behøver ikke at vise coronapas. Book gerne tid til synstest online eller ring i forvejen, så vi kan sætte god tid af til at hjælpe dig.

Book en tid allerede i dag!

Donér dine brugte briller til Afrika

I samarbejde med organisationen Bedre Syn Til Afrika indsamler og uddeler Nyt Syn briller til svagtseende fattige i Tanzania.

Ved at donere dine brugte briller kan du være med til at gøre en stor forskel for et andet menneske med nedsat syn. Dine brugte briller giver en fattig svagtseende en chance for at få et bedre syn og dermed en højere livskvalitet.

Sådan donerer du dine briller

Nyt Syn Gentofte Gentoftegade 60 2820 Gentofte Tlf.: 40 20 87 00 gentofte@nytsyn.dk


Lørdag : 10:00-14:00

Nyt Syn på Facebook

Nyt Syn på Instagram

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev