BISKOPPENS HILSEN: TVÆRKULTUREL KIRKE VISER VEJEN

Peter Birch vil nedsætte et udvalg, der skal rådgive biskop og stiftsråd om, hvordan stiftet bedst inviterer mennesker med anden kulturel baggrund end dansk ind i folkekirken. “Folkekirken er en vigtig brobygger til fællesskabet,” siger Peter Birch.

Læs biskoppens hilsen

LANDEMODE 2021: 60 ÅR OG I GOD FORM

Årets landemode fejrede alt det, der skulle fejres, og satte samskabelse på på stiftets dagsorden. Læs om gudstjeneste og provsteindsættelse i Domkirken og om årsberetning, oplæg og overrækkelse af initiativprisen på Hotel Marienlyst bagefter.

Læs om landemodet

STIFTSINITIATIVPRISEN 2021 GIK TIL TVÆRKULTUREL KIRKE

”Jeg er vanvittig ambitiøs på projektets vegne, for det er så vigtigt. Og derfor er det også en virkelig stor glæde at modtage anerkendelse fra stiftsrådet,” sagde projektmedarbejder Ida Tafdrup-Johansen, da hun fik nyheden om, at Gladsaxe-Herlevs projekt Tværkulturel Kirke har modtaget årets initiativpris.

Læs om Tværkulturel Kirke

NYT FRA HELSINGØR STIFT

HVAD ER ET SOGN?
Er et nyt nationalt folkekirkeligt råd svaret på kirkens udfordringer, fx i en coronakrise? Det blev diskuteret til en stiftssamtale i Dyssegård Kirke.

Læs mere

KAMPVALG TIL STIFTSRÅD
I år skal der stemmes om, hvilke præster der skal i Stiftsrådet. Se en præsentation af de fem kandidaterne her, og læs om deres mærkesager.

Læs mere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev