BISKOPPENS HILSEN: GODT ARBEJDSMILJØ ER EN SAG FOR ALLE

“Et godt arbejdsmiljø er afgørende for alle. Det er forudsætningen for arbejdsglæde, for at vi kan udføre vores opgave som kirke, og det er i øvrigt også en vigtig forudsætning for, at vi fortsat kan tiltrække nye præster, kirkeligt ansatte og frivillige,” skriver Peter Birch. “Arbejdsmiljø er ikke kun noget, vi taler om, men også noget, vi gør noget ved.”

Læs biskoppens hilsen

HELSINGØR STIFT SÆTTER FOKUS PÅ ARBEJDSMILJØET

Der arbejdes med arbejdsmiljø på mange ledder og kanter i stiftet. Læs om udvalg, et nystiftet samtaleforum for det gode samvirke mellem præster og menighedsråd, find undersøgelser og se, hvilken støtte der er at hente i stiftet.

Læs mere

NYT STIFTSKOR FOR UNGE KVINDER

Tidligere pigekorssangere starter nyt kor op sammen med deres tidligere dirigent. Det er et projekt, der tager højde for, at de unge kvinder nu har travlt med uddannelsen, men samtidig savner sange og fællesskabet. ”Jeg savner den særlige måde at være sammen på, som man er det i et kor,” fortæller en af dem. Der er optagelse i januar.

Læs om koret

NYT FRA HELSINGØR STIFT

KIRKEN OG PARFORHOLDET Et kursus for kirker, som ønsker at lave tilbud til par med behov for at styrke deres parforhold.

Læs mere

NY BOG OM KIRKENS SPROG Stiftets kommunikationskonsulent har skrevet en bog om, hvordan kirken gør sig relevant for en større del af medlemmerne.

Læs mere

ALLE KOMMENDE KURSER OG ARRANGEMENTER

9. december    Introkursus for nyansatte 9.-12. januar    Retrætekursus for præster: Guds billede i mennesker 12. januar        Fyraftensmøde for kommunikationsansvarlige i stiftet 9.-10. februar  Kirken og det udfordrede parforhold 31. marts.        For præster: 40 og hvad så LÆS OM ALLE ARRANGEMENTER HER

Følg stiftets liv på Helsingør Stifts Facebookside 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev