Hvis du er fodboldfan, er du helt sikkert bekendt med den engelske Premier League. Det er en af de mest fantastiske fodboldligaer i verden, hvor du finder den ene verdensklasse fodboldspiller efter den anden. Og du finder de mest bemærkelsesværdige stadions som Anfield, Old Trafford, Emirates Stadium og White Hart Lane. Men hvad er egentlig de fem mest populære fodboldhold i England? Netop det vil vi forsøge at besvare bedst muligt i denne artikel – vi håber, du vil læse med, og at du nyder denne indsigt i de mest populære fodboldhold, som findes i England.

Fodboldnyheder om Tottenham. Pressefoto.

Men før vi går i gang med at kigge på de fem mest populære fodboldhold i England, vil vi give dig nogle eksterne henvisninger, hvor du kan læse mere om fodbold og derved holde dig opdateret og få mere information. Den første kilde er Fodboldnyheder.dk. Det er en solid hjemmeside, som har en masse interessant information og indhold tilgængelig om fodbold og de ting, der sker inden for denne skønne og underholdende sportsgren. Derudover kan vi anbefale dig at holde dig opdateret på de traditionelle medier – det være TV2, Danmarks Radio eller andre steder, hvor de også skriver om sport og navnlig fodbold.

Liverpool FC – en fantastisk fodboldklub med meget historie

Som Champions League-vinder er Liverpool absolut det mest populære fodboldhold i England. De har millioner af fans verden over, og på deres hold finder du den ene superstjerne efter den anden. Dog vandt de ikke Premier League, men de fik utrolig mange point, og de blev nummer to lige efter Manchester City, som også havde en fantastisk sæson; og som har haft nogle imponerende sæsoner de sidste mange år.

Manchester City – skøn fodbold og massive pengemuskler
Og netop Manchester City er det hold, vi skal kigge nærmere på nu. De har gennem tiden udviklet en fantastisk klub, som er bygget op af mange fans, fantastiske spillere og nogle massive investeringer til klubben, som har været med til at bygge den op til en fodboldklub, der kan konkurrere med de dygtigste hold i hele verden.

Tottenham Hotspur FC – Christian Eriksens succeshold
Også Tottenham – kaldet Spurs – har haft nogle fantastiske sæsoner. Og med danske Christian Eriksen på midtbanen bag den altid målfarlige Harry Kane er det super interessant at følge med i klubben for os danskere.

Faktisk er Spurs ved at få nyt stadion; de er faktisk allerede flyttet ind på det. Tidligere spillede de på Wembley som en midlertidig løsning-

Chelsea FC – stor London-klub
I den blå side af London finder man Chelsea, som også er en stor og velsmurt klub. Dog har de gennem de sidste mange år haft udfordringer med at finde det helt rigtige træner-team; hvem ved? Måsker er det lykkedes for dem nu.

Manchester United – en storklub i modgang
Manchester United har en utrolig historie bag sig. Men desværre for klubben har de haft nogle år i modgang, og de har generelt haft det svært, siden de vinkede farvel til deres mangeårige og succesfulde træner Sir Alex Fergurson.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev