Nyd foråret på Den Interaktive Tagterrasse

Der er vild udsigt og masser af sjov leg på Experimentariums Tagterrasse. Mens de yngste øver motorik og balance i det helt nye Kravlehuset, dyster de lidt større for sjov i bevægelsesquizzerne og på Tagstranden. Og i pausen mellem legene kan I indtage liggestolene og nyde en to go-kaffe og en grøn (!) softice fra spisestedet SMASK.

LÆS MERE OM TAGTERRASSEN

Bliv helt blæst i Bobleriet

Besøg Bobleriet, hvor I træner jeres sæbeboble-skills og lærer om den forbløffende videnskab bag boblerne.

FÅ ET SMUGKIG

Lav seje sæbebobler hjemme

Her får du opskrifter på boblevand, tips og tricks, så I kan blæse fantastiske sæbebobler derhjemme.

VIS MIG HVORDAN

Få hjælp til at leve mere bæredygtigt

Tag plads omkring det intelligente spisebord. Kan I sammensætte et klimavenligt måltid, som hele familien vil spise? I udstillingen Klimatopia får I inspiration til bæredygtig livsstil.

OPLEV KLIMATOPIA

Test din viden om kostrådene

Hvordan kan du spise sundt og klimavenligt? De nye, officielle kostråd hjælper dig, for de handler ikke kun om sund men også om klimavenlig kost. Test din viden om kostrådene.

TAG QUIZZEN

Ehrmm…. Vi har en indrømmelse…

For nylig lavede vi på Youtube-kanalen et eksperiment, hvor vi fik en pære til at lyse ved hjælp af energien fra et Cola-mentos-forsøg, en vandmelon og nogle batterier. Meeen…. vi har nok lidt en tilståelse. Det var jo på en særlig dato, vi udgav videoen…

SE FORSØGET – OG TILSTÅELSEN

Få en smuk stjernehimmel i soveværelset

Nu kan både yngre og ældre falde i søvn omgivet af stjernerne. Den nye LED stjerne-projektor fra Innovagoods skaber nemlig skøn stemning.

SE DEN I WEBSHOPPEN

Tilmeld dig vores nyhedsbrev