Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Bil brød i brand, Gentofte

En bil brød kort før klokken 11.45 i brand underkørslen på Niels Steensens Vej. Her kom der røg fra bilens motorrum, og da bilisten holdt ind til siden kom der flammer ud under motorhjelmen. Ilden blev slukket og ingen personer kom til skade.

Brand i lejlighed, Charlottenlund

Politi og brandvæsen rykkede klokken 14.59 ud til en anmeldelse om brand i en lejlighed på Annettevej. En person blev tilset på stedet efter at være udsat for røgen fra branden, hvis årsag endnu er ukendt.

Butikstyveri fra andre forretninger, Lyngby-Taarbæk

En 16-årig ung kvinde blev i går kl. 16.20 taget for butikstyveri i en forretning på Lyngby Hovedgade. Hun havde gemt diverse kosmetikprodukter i sin taske til en samlet værdi af 3.297 kr., hvorefter hun gik ud på Klampenborgvej uden at betale.

Fister snusede sig frem til skunk, Charlottenlund

Ved en indsats målrettet narkosalg på gadeplan tog narkohunden Fister og dens tobenede kollega klokken 19.29 en tur med Kystbanen. Her snusede Fister sig frem til en 19-årig mand fra Nivå, som viste sig at have en moderat mængde skunk i sin jakke. Manden blev vejledt om tilbud om at få hjælp til at komme ud af sit misbrug, men ønskede ikke at benytte sig af tilbuddet.

Forlygter stjålet, Charlottenlund

Mellem torsdag midnat og torsdag morgen er der stjålet forlygter fra en Porsche, som stod på Gyldenlundsvej. Tyveriet blev anmeldt klokken 07.50.

Lovgivning om euforiserende stoffer, Gentofte

Kl. 17.12 i S-toget ved Vangede Station var politiet på patrulje med en narkohund. Hunden fik fært på en 22-årig mand.
Han fik forevist politilegitimation og sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer og gjort bekendt med sine rettigheder. Sigtede blev efterfølgende visiteret, og i venstre jakkelomme blev der fundet en mindre hashklump. Sigtede erkendte besiddelsen og underskrev konfiskationserklæring, som han fik forklaret betydningen af.

Lovgivning om euforiserende stoffer, Gentofte

På Vangedevej i krydset ved Mosebuen observerede en patrulje i går kl 20.22 en bil. Da politiet henvendte sig til personerne i bilen, lugtede der af hash. Samtidig så en betjent, at en af personerne i bilen gemte noget i sine underbukser. En 20-årig mand blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer og gjort bekendt med sine rettigheder. Sigtede blev efterfølgende visiteret, og i buksekanten blev der fundet 4 stk. Tramadol-piller. Sigtede erkendte besiddelsen og underskrev konfiskationserklæring. I bilen fandt politiet også en lille klump hash samt en pille, som blev testet til Crystal Meth. Den anden person i bilen – en 20-årig mand – fik efterfølgende sin bopæl ransaget. Her blev der fundet to klumper hash, ligesom der sås flere beskeder på sigtedes telefon, som indikerede salg af hash.

Lovgivning om euforiserende stoffer, Gentofte

Under patrulje på Vangedevej traf politiet i går kl. 18.30 en 30-årig mand, som en narkohund var interesseret i. Han fik forevist politilegitimation og blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer og gjort bekendt med sine rettigheder. I sigtedes jakkelomme blev der fundet en lille klump hash. Sigtede erkendte besiddelsen og underskrev
konfiskationserklæring, som han fik forklaret betydningen af.

Lovgivning om euforiserende stoffer, Gentofte

Under patrulje tirsdag aften kl 20.04 på Vangede Bygade bag biblioteket stødte politiet ind i en kraftig hashrøg, som kom fra en joint i hånden på en 37-årig mand. Han blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer og gjort bekendt med sine rettigheder. Sigtede erkendte besiddelsen og underskrev konfiskationserklæring, som han fik forklaret betydningen af.

Sigtet for besiddelse af hash til videresalg, Gentofte

En 21-årig mand fra Søborg blev klokken 19.40 truffet på Vangede Station. Manden blev fundet i besiddelse af et større antal hashklumper og poser med MDMA samt kontanter. Ved en efterfølgende ransagning på mandens adresse blev der fundet yderligere mængder hash samt et større kontantbeløb. Manden blev sigtet for at være i besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på videresalg.

Tyveri af benzin/olie, Gentofte

En borger på Esthersvej fik mellem søndag og onsdag stjålet 21 liter benzin fra sin bil. Benzindæksel var brudt op og ødelagt.

Valentine-tyve på spil, Charlottenlund

Om det var den forestående Valentines Day, som var årsagen til et blomstertyveri mandag formiddag er foreløbig usagt, men i hvert fald stjal to mænd klokken 10.10 to spande med røde roser fra Meny på Jægersborg Allé. Mændene beskrives som A: dansk af udseende, 28-35 år, 170-180 cm, kraftig af bygning, lys i huden med kort rødt hår og rødt skæg, iført sort frakke, sorte træningsbukser og sorte sko. B: dansk af udseende, 25-3 0 år, 180-185 cm, almindelig af bygning, lys i huden, iført hvid kasket og grå bukser.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev