Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Brand i lejlighed, Charlottenlund

Politi og brandvæsen rykkede klokken 14.59 ud til en anmeldelse om brand i en lejlighed på Annettevej. En person blev tilset på stedet efter at være udsat for røgen fra branden, hvis årsag endnu er ukendt.

Førte køretøj i påvirket tilstand, Gentofte

En 23-årig kvinde fra Kgs. Lyngby er blevet sigtet og anholdt for at føre et køretøj i påvirket tilstand på Prins Valdemars Vej i Gentofte Kvinden blev kørt på hospitalet for at få udtaget en blodprøve så den præcise påvirkningsgrad kan fastlægges. Kvinden blev desuden sigtet for at føre et køretøj i sin frakendelsestid.

Havde ikke penge nok, Gentofte

En patrulje måtte natten til onsdag mægle mellem en taxachauffør og hans passager, da det viste sig, at passageren, en 39-årig mand fra København, ikke havde penge til at betale for den tur, han havde kørt. Det fik taxachaufføren til klokken 02.18 at kontakte politiet, som sendte en patrulje ud til Jægersborg Alle, hvor man fik parterne til at indgå en aftale om betaling for taxaturen.

Indbrud på lager, Charlottenlund

Ukendte gerningsmænd er mellem mandag d. 13. kl. 13.00 og onsdag d. 15. kl. 13.00 brudt ind på et lager på Skovshoved Havn, hvorfra de har stjålet et større antal flasker rom, vin og nogle køkkenmaskiner.

Kørte i påvirket tilstand, Hellerup

En 21-årig mand fra Brøndby Strand blev mandag kl. 20.15 stoppet på Strandvejen i Hellerup. Manden var påvirket af euforiserende stoffer og kørte desuden mens han var frakendt førerretten, hvorfor han blev anholdt og kørt til lægen for at få udtaget en blodprøve, så den præcise påvirkningsgrad kan fastlægges.

Lovgivning om euforiserende stoffer, Gentofte

Kl. 17.12 i S-toget ved Vangede Station var politiet på patrulje med en narkohund. Hunden fik fært på en 22-årig mand.
Han fik forevist politilegitimation og sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer og gjort bekendt med sine rettigheder. Sigtede blev efterfølgende visiteret, og i venstre jakkelomme blev der fundet en mindre hashklump. Sigtede erkendte besiddelsen og underskrev konfiskationserklæring, som han fik forklaret betydningen af.

Lovgivning om euforiserende stoffer, Gentofte

På Vangedevej i krydset ved Mosebuen observerede en patrulje i går kl 20.22 en bil. Da politiet henvendte sig til personerne i bilen, lugtede der af hash. Samtidig så en betjent, at en af personerne i bilen gemte noget i sine underbukser. En 20-årig mand blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer og gjort bekendt med sine rettigheder. Sigtede blev efterfølgende visiteret, og i buksekanten blev der fundet 4 stk. Tramadol-piller. Sigtede erkendte besiddelsen og underskrev konfiskationserklæring. I bilen fandt politiet også en lille klump hash samt en pille, som blev testet til Crystal Meth. Den anden person i bilen – en 20-årig mand – fik efterfølgende sin bopæl ransaget. Her blev der fundet to klumper hash, ligesom der sås flere beskeder på sigtedes telefon, som indikerede salg af hash.

Lovgivning om euforiserende stoffer, Gentofte

Under patrulje tirsdag aften kl 20.04 på Vangede Bygade bag biblioteket stødte politiet ind i en kraftig hashrøg, som kom fra en joint i hånden på en 37-årig mand. Han blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer og gjort bekendt med sine rettigheder. Sigtede erkendte besiddelsen og underskrev konfiskationserklæring, som han fik forklaret betydningen af.

Røveri, Gentofte

En ung mand blev torsdag kl. 15.18 udsat for røveri ved Vangede station, da en ukendt gerningsmand med en kniv truede sig til forurettedes ur. En patrulje rykkede ud til stedet, men gerningsmanden blev ikke fundet. Sagen skal nu efterforskes, og vi har pt. Ikke yderligere.

Tyveri på tankstation, Gentofte

Kl. 00.01 udviste en 38-årig mand fra Gentofte truende adfærd overfor kasseekspedienten på Cirkel K på Nybrovej i Gentofte Manden stjal en flaske rom, og ødelagde nogle blomster i forretningen.

Valentine-tyve på spil, Charlottenlund

Om det var den forestående Valentines Day, som var årsagen til et blomstertyveri mandag formiddag er foreløbig usagt, men i hvert fald stjal to mænd klokken 10.10 to spande med røde roser fra Meny på Jægersborg Allé. Mændene beskrives som A: dansk af udseende, 28-35 år, 170-180 cm, kraftig af bygning, lys i huden med kort rødt hår og rødt skæg, iført sort frakke, sorte træningsbukser og sorte sko. B: dansk af udseende, 25-3 0 år, 180-185 cm, almindelig af bygning, lys i huden, iført hvid kasket og grå bukser.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev