Elsker du også at lægge en kabale? Det er der mange der gør. Det er en utrolig afslappende måde at underholde sig selv på; fantastisk til en ferie, hvor du bare har brug for at hygge dig i fred og ro. Her er en syvkabale fantastisk! Du kan både lægge en kabale med spillekort, som man typisk gjorde det i gamle dage.

Dette har sin charme, og det er naturligvis også den klassiske og mere traditionelle måde at spille kabale på. Men du har heldigvis også mulighed for at spille kabale på din smartphone, tablet eller computer, hvis du ikke har spillekort ved hånden, eller du blot har lyst til at spille det elektronisk i stedet for.

Den mest populære herhjemme i Danmark, er den, som starter med 7 – altså en syvkabale. Pressefoto.

Men hvis man gerne vil lægge en 7-kabale online; hvor i alverden gør man det henne? Det kan du heldigvis gøre mange steder. Og du kan endda også finde apps at downloade til din smartphone eller tablet, så du kan spille det, selvom du ikke har adgang til internettet. På den måde kan du fx spille, mens I kører på jeres ferie, eller mens I sidder i flyveren, hvor der typisk heller ikke er internet – i hvert fald ikke altid. Og der findes også flere måder at lægge en kabale på, men det er ingen hemmelighed, at den mest populære herhjemme i Danmark er den, som starter med 7 – altså en syvkabale.

Afslappende spil til at koble ud
Hvis man har brug for at lave ingenting, kan mange faktisk godt finde på at lægge en kabale. Og så håber man, den går op. Dette kan måske lyde gammeldags, men det er meget afslappende og kræver ikke særlig meget tankevirksomhed for at kunne spille spillet. Altså er det en oplagt måde at slappe af på – og få en pause fra hverdagens stress og jag, som vi alle sammen har i en større eller mindre grad. Så kan du sætte dig hen i din sofa, tage din iPhone frem, hvorpå du har installeret en app, der giver dig mulighed for at lægge en syvkabale direkte på min telefon.

Det er smart, og det er meget mere praktisk, end hvis du skulle rydde hele spisebordet og sidde der med en masse kort udover det hele. Ved at spille kabale på sin iPhone eller computer er det også nemmere at tage sin kabale med, hvis man ikke nåede at blive færdig med den – dette er svært, hvis du har lagt den ud som kort på spisebordet!

Så næste gang du skal på ferie, eller når du blot har brug for at slappe af, kan vi absolut anbefale dig at lægge en kabale. Måske synes du, det er kedeligt – måske synes du, som jeg gør, at det er en god måde at slappe af på og virkelig bare koble af, hvor din hjerne kan få en lille pause.

Sidst, men ikke mindst, vil vi blot ønske dig held og lykke og håbe, at du kan få din syvkabale til at gå op.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev