Der går ikke en dag, uden at vi får søde ord, venlige smil og vinkende opbakninger fra forbipasserende. Tak for jeres interesse, tak for jeres opbakning, som er enorm. 

Det betyder meget, på den rejse vi er på frem mod at skabe et sted, som er helt unikt og som kan give overskud og glæde til en hel masse mennesker. 

I Pavillonen har vi åbnet for udleje for virksomheder i hverdagene, og det har ført mange

spændende, nye møder med sig. Særligt den regenerative organisationsudvikling begynder at fylde…det er en meget spændende udvikling, vi går i møde – hvor vi kan være med til at skabe rum for større trivsel, balance og samhørighed med naturen – sammen med virksomhederne.

Hvis du ønsker at booke huset, nu hvor skoven springer ud, så er der mulighed for at tjekke ledige datoer på vores nye kalender på hjemmesiden, hvor du også finder priser.

Der er mulighed for at bestille forplejning til dit team også, så det er vi lidt stolte af:) 

 Ii denne måned har vi interviewet en af de virksomheder, som allerede benytter Pavillonen i sit arbejde: Psykoterapeut Peter Kongshaug, som bruger huset som samtale/terapirum. Mændene som Peter arbejder med i sine grupper, er alle voksne mænd. De har levet liv bag sig, de har slået sig på relationer og er måske indtrådt i nye. Ii det forum Peter faciliterer i Pavillonen, er fokus på det relationelle. På at tage ansvar for den rolle, man har i forholdet til sin partner.

Adspurgt, hvorfor Peter kan lide Pavillonen, svarer han:

“Pavillonens rum er atypiske, og det kan jeg gode lide. Jeg arbejder meget med stemninger og det sanselige, og fordi Pavillonens rum ikke er som rum plejer at være, bliver de til forvandlingsrum som åbner op for nogle andre døre ind til sindet, de dybereliggende følelser som definerer, hvorfor vi gør som vi gør. Og det er sådan jeg arbejder. Jeg bruger det visuelle, stemninger, tegninger og artefakter – men også mine klienters placeringen i rummet i mine forløb”.

Læs hele interviewet med Peter her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev