Det bliver den erfarne Mads Grønvall fra Københavns Kommune, der bliver den nye direktør for Økonomi & Kundecenter i Danmarks største multiforsyningsselskab HOFOR.

    Mads Grømvall 2 DSC08525.jpg    

HOFOR (Hovedstadsområdets Forsyningsselskab) henter ny direktør for Økonomi & Kundecenter i Københavns Kommune, hvor Mads Grønvall i dag er økonomidirektør og er en del af direktionen i Økonomiforvaltningen i landets største kommune.

Fra den 1. april skal Mads Grønvall stå i front og styre HOFOR igennem nye spændende udfordringer med et stærkt stigende antal kunder og investeringer i mange nye projekter, der skal være med til at sikre den grønne omstilling i hovedstadsområdet.

HOFOR skal ikke kun hver dag sikre sundt drikkevand, fjernvarme, bygas, spildevand og fjernkøling i de mange byer med vokseværk i hovedstadsområdet. Forsyningsselskabet skal også de næste ti år hjælpe med at udvikle byerne i de otte ejerkommuner og bygge anlæg for cirka 30 mia. kr. Det gælder fx kloge klimaløsninger i forhold til store mængder regnvand, flere store vandværker til at levere sundt drikkevand med mindre kalk, vedvarende sol- og vindenergi samt moderne aircondition lavet blandt andet ved hjælp af havvand og grøn strøm.

Adm. direktør Henrik Plougmann Olsen, HOFOR, ser Mads Grønvall som det oplagte valg til stillingen:

“Mads Grønvall har en meget stærk økonomiprofil, og det er nødvendigt i en kompleks forsyningsvirksomhed som vores. Mads kender HOFOR rigtig godt fra sit job i Københavns Kommune, som jo er en af vores ejerkommuner. Derfor ved vi, at han er dygtig til at udvikle og samarbejde med fokus på dem, det hele handler om, nemlig kunderne.”

Brænder for den grønne omstilling

Som økonomidirektør i Københavns Kommune kender Mads Grønvall HOFOR gennem flere år og har samtidig stor erfaring i at samarbejde på tværs af kommuner. Han er blandt andet medlem af Digitaliseringsrådet under Kommunernes Landsforening og med i styregruppen for den fælles kommunale indkøbsstrategi under SKI.

Selv siger Mads Grønvall om sit nye job:

“Jeg brænder for den grønne omstilling, og jeg glæder mig meget til at være med til at udvikle et endnu mere bæredygtigt hovedstadsområde. HOFOR er en rigtig spændende virksomhed med mange vigtige og udfordrende opgaver så som sikker levering af blandt andet vand, varme og bygas, men også de mange projekter med klimasikring, vandværker, sol og vind. Min erfaring med at håndtere store og komplekse problemstillinger i en stor organisation med mange interessenter, er netop noget af det jeg bærer med mig videre ind i HOFOR.”

Mads Grønvall har været leder i Danmarks største kommune siden 2006 og har tidligere arbejdet med økonomi i Høje-Taastrup Kommune og Aarhus Kommune. I HOFOR bliver Mads Grønvall en del af den øverste ledelse – Direktørgruppen – og skal udover at sikre en stærk økonomistyring og fokus på god kundeservice også have ansvaret for Facility Service, Indkøb og Logistik.

Mads Grønvall er 50 år, uddannet cand.scient.pol. fra Aarhus Universitet, bor på Frederiksberg og har kæreste og to børn. I sin fritid er han en flittig koncertgænger og har fastplads i Parken, når FCKspiller.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev