04Snart skal årets energihelt findes, når HOFOR uddeler Den Gyldne Termostat. En pris, der tilfalder den driftsansvarlige, der har sikret størst energioptimering med intelligent energistyring. Tre driftige driftsfolk er nomineret til prisen og hvem, der løber med det gyldne trofæ, afsløres onsdag den 16. november i HOFOR.

De tre nominerede til Den Gyldne Termostat 2022

Med Den Gyldne Termostat hylder HOFOR dem, der har gjort en ekstraordinær indsats for at sætte effektivt ind på energikontoen med reduktion i forbruget.

“Med Den Gyldne Termostat sætter vi fokus på dem, der har deres daglige gang rundt i hovedstadens varmekældre. Personer der er drevet af at mindske forbrug og sikre optimering af ressourcerne til gavn for både beboere og klimaet. Og i en tid med stor bevågenhed på energiforbrug og stigende priser, er incitamentet til at hylde dem, der gør en reel forskel, endnu større,” fortæller ansvarlig for energioptimering hos kundeløsninger HOFOR, Emil Ziyanak.

Energiens ildsjæle De er ikke så synlige i dagligdagen; de arbejdsomme viceværter eller driftsansvarlige, der gør en forskel. En forskel, der kan mærkes på pengepungen, bygningernes energiforbrug og også på det samlede CO2-aftryk. Ved at arbejde proaktivt med intelligent energistyring og andre tiltag, er forbruget optimeret og besparelser sikret. Disse indsatser markerer HOFOR til Den Gyldne Termostat.

Og de nominerede er…

Morten Tofteby, driftstekniker, Markensgade 29, København Ø Morten Tofteby har effektivt sat ind på energioptimering med bl.a. ny regulering på cirkultationspumperne og strengventilerne på anlægget til gavn for både forbrug og beboernes komfort. En bedre afkøling og regelmæssig rens af snavssamleren står også som Morten Toftebys meritter.

Martin Bidstrup, vicevært, Ryesgade 25, København N Martin Bidstrup sætter en ære i sit arbejde som vicevært med fuld fokus på beboerne og deres adfærd for at sikre energioptimering. Ejendommens varmecentral er bl.a. blevet fornyet, fremløbstemperaturen er sænket og Martin Bidstrup tilser løbende anlægget for at sikre optimal drift.

Mads Gundersen, vicevært, Hindegade 9, København K Mads Gundersen har sikret grundigt eftersyn af varmestyringen i ejendommen for at optimere varmeudnyttelsen. Og afkølingen er også blevet betydeligt optimeret. Det har betydet reduceret energispild og store besparelser, der tæller på pluskontoen for både miljø og beboernes varmeregning.

I selskab med fagfolk HOFOR har uddelt energiprisen Den Gyldne Termostat siden 2015. Til prisuddelingen i HOFOR vil nogle af husets energirådgivere stå klar og give råd og vejledning om alt fra optimal afkøling, bedre drift af varmecentralen til intelligent energistyring med ForsynOmeter.

Praktisk info:

DATO:     onsdag den 16. november TID:         kl. 14.00 – 16.00 HVOR:    HOFORs hovedkontor, Ørestads Boulevard 35, 2300 Kbh. S

Læs mere om Den Gyldne Termostat og gratis tilmelding på: www.hofor.dk/dgt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev