Har du husket at sætte kryds i kalenderen 13. januar 2022? Denne dag starter europamesterskabet i håndbold. Det er klart, at de seneste års gode præstationer giver høje forventninger, og det bliver derfor spændende at følge og støtte op om Danmark i år.

Uanset om du skal se det alene, med familie eller venner, kan du skabe en perfekt aften omkring kampene. Læs med her og få inspiration til at holde den perfekte håndbold aften.

Styr på sendeplanen?
Først og fremmest er det selvfølgelig vigtigt, at du har tjek på, hvornår kampene spilles. Kampene ved EM 2022 begynder d. 13. januar og fortsætter frem til d. 30. januar. Samtlige af kampene kan både ses live i TV’et eller streames online. Det kan hurtigt forekomme uoverskueligt at skulle holde tjek på alle spilletidspunkterne for de enkelte kampe. Men fortvivl ej, du kan allerede fra start finde en TV guide EM i håndbold 2022. På den måde sikrer du dig, at du ikke misser en eneste kamp.

Et godt setup
Dernæst skal der gøres klar det sted, du skal se kampen. Hvis du er alene, kan det være hyggeligt at slange sig på sofaen og skabe en rolig stemning omkring kampen. Det samme gør sig gældende, hvis du skal se kampen med familien. I kan for eksempel finde madrasser, tæpper, dyner og puder frem og lave en hygge-ø foran fjernsynet. Det er ultimativ hygge at kunne ligge blødt og følge med.

Hvis du derimod har inviteret venner over, kan det skabe en anden form for stemning at sidde på stole frem for at ligge på langs. Det kan give jer følelsen af at sidde med i idrætshallen, og dermed kan I indleve jer mere intenst i kampen. Samtidig skaber det en mere frisk frem for doven stemning.

Friske forsyninger
For de fleste mennesker er de rigtige snacks og drikkevare næsten lige så vigtigt som et godt setup. Der skal være rigeligt med salte og søde snacks og kolde drikkevare til hele aftenen. Hvis du får gæster, kan du for eksempel lave en snacks buffet, så alle gæsterne hver især får en lille skål, som de kan blande snacks i. På den måde slipper I også for, at skulle fokusere på at dele skåle frem og tilbage blandt hinanden. Du kan også overveje, om stemningen skal være lidt festligere med et par øl.

Håndbold-kampene ved EM 2022 begynder d. 13. januar og fortsætter frem til d. 30. januar. Foto: ABW

Tilmeld dig vores nyhedsbrev