De ruller den røde løber ud mandag den 10. juni, hvor de får besøg af Viggo Mortensen i Gentofte Kino! Han vil introducere sin nye film Til verdens ende, hvor han både spiller hovedrollen, har skrevet manus og instrueret. Det bliver en helt særlig aften i biografen med stjernestøv og bobler inkluderet i billetprisen!

Her kan du finde billetter

Foto ABW

I morgen, tirsdag den 28. maj, har de en helt særlig visning af Jørgen Leths eneste spillefilm – Udenrigskorrespondenten. De får besøg af hovedrolleindehaver Henning Jensen, der vil fortælle om filmens usandsynlige og farlige tilblivelse.

På torsdag får de besøg igen – denne gang af skuespiller Caspar Phillipson, der vil introducere forpremieren på The Conversation – Krig på ord, hvor han spiller en af de to hovedroller.

De har også en uhyre spændende premierefilm på plakaten, nemlig Michael Keatons Knox Goes Away med selveste Al Pacino!

Berlingske, Politiken og flere andre danske medier stemmer i jubelkoret for Christina Rosendahls vigtige og hjertevarme familieskildring Fuld af kærlighed. Politikens Kim Skotte skriver, at så mange som muligt bør se filmen. De kunne ikke være mere enige, og der er flere gode muligheder for at se den i Gentofte Kino i den kommende uge.

Der er flere gode særarrangementer på programmet. Hvis du vil se den mest ikoniske western-klassiker, filmhistorien har at byde på, viser de Sergio Leones Vestens hårde halse på fredag kl. 19.00. På onsdag får du igen mulighed for at opleve en anden slags episk fortælling, nemlig Christopher Nolans Oppenheimer i 70mm.

The Garfield Movie er sjov både for store og små – vi viser den med dansk tale i Gentofte Kino.

Du kan stadig nå at opleve Per Flys fremragende film om Hammarskjöld. Mikael Persrbandt brillerer som Dag Hammarskjöld i dette vigtige og uhyre spændende portræt.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev