I House of Pilates tror de på at varieret træning er godt for både krop og sjæl. Derfor har de i løbet af vinteren opsat både flere og forskellige typer af hold. Alle hold har fokus på den gode bevægelse og er funktionel træning, som tager sit udgangspunkt i kroppens naturlige bevægelser og behov. De tilstræber så alsidig træning som muligt i forhold til den enkelte krops aktuelle formåen.

De nørder og udbyder alt fra vejrtrækning, smidighed og mobilitet til styrke og kondition, både på måtte og på Reformere. Det sker med udgangspunkt i Pilates principperne, hvor de både har krop og sind med i træningen. De kalder gerne træningen for “wellness træning”. Det vigtigste er nemlig, at du føler dig stærkere og gladere – uden at være fuldstændig mast – når du går fra en træning.

Du kan læse meget mere om de forskellige typer hold her:
https://houseofpilates.dk/traeningsmuligheder/

Vil du prøve træning hos House of Pilates?
Du har altid mulighed for at komme forbi til en enkelt time eller blot at købe et klippekort til de timer, som du kunne være interesseret i at prøve:
https://houseofpilates.dk/kom-godt-i-gang/

Hver måned tilbyder de en til to prøvetimer på Reformeren. Her vil du blive introduceret til Reformeren som træningsudstyr og mærke
på egen krop, hvad Reformeren kan gøre for dig:
https://houseofpilates.dk/provetime-begynder-reformer/

Unik mulighed for dig og din baby
Fra tirsdag d. 2/5 og 6 torsdage frem tilbyder House of Pilates, i samarbejde med Lone Skakkebæk fra Sanse Motorik, at både du og din baby træner.
Ønsker du at kombinere din efterfødsels reformer træning, med at din baby får stimuleret til Sanse Motorik, så har du muligheden lige her.

Ideen er, at først træner baby Sanse Motorik og bliver træt, får lidt at spise og har brug for en lur.  Herefter går mor og baby de fem minutter til deres studie på Ordrupvej, hvor mor kan træne i Reformeren, mens baby hviler sig.

Du kan læse mere om forløbet her:
https://houseofpilates.dk/traeningsmuligheder/efterfodsels-pilates/

Du finder House of Pilates på Ordrupvej 55, 2950 Charlottenlund.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev