Der er rigtig mange af os, der hver dag føler os trætte og energiforladte, og den første tanke har at gøre med vores vitaminniveau. For kan vores sløve ydre betyde, at vi ikke får de vitaminer, vi har behov for?

Vitaminerne er sunde for vores fysik og psyke, og derfor er det altid en fordel at sørge for at få dem. Vi må dog ikke få for mange, og derfor er det også vigtigt, at du er påpasselig, når du begynder at tage vitaminer. Og det er også noget, der gælder D-vitaminer.

Sådan lyder anbefalingerne
Når det kommer til D-vitaminer, er der tale om et tilskud, som Fødevarestyrelsen anbefaler, at alle voksne og børn fra 4-års alderen tager dagligt i vinterhalvåret. Altså fra oktober til april. Her er der nemlig ikke meget sol i Danmark, og derfor kan det være svært at optage tilstrækkeligt med D-vitamin naturligt.

Derudover anbefaler Fødevarestyrelsen også i samarbejde med Sundhedsstyrelsen, at alle forældre giver deres små børn et tilskud af D-vitamin hele året rundt og altså indtil, at barnet er fyldt 4 år.

Både børn og voksne bør få 10 mikrogram D-vitamin hver dag.

Det anbefales desuden, at du tager dit tilskud af D-vitamin med et godt måltid. Det kan for eksempel være aftensmaden. D-vitamin er nemlig et fedtopløseligt vitamin, og det betyder, at det kun kan blive optaget i kroppen, hvis det bliver opløst i fedt.

Køb dine D-vitaminer online hos apopro.dk
Og heldigvis for dig kan du let købe D-vitamin online. Det kan du for eksempel gøre inden for hos Danmarks største apotek; apopro.dk. Her er der flere forskellige varianter af D-vitaminer, som kosttilskud til både børn og voksne, og derfor er der helt sikkert en variant, der stemmer overens med dine behov, ønsker og krav, når det kommer til et vitamin, der bør indtages dagligt.

 

Det anbefales, at du tager dit tilskud af D-vitamin med et godt måltid. Pressefoto.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev