Verdenen af salg er en lunefuld en, og man ved aldrig helt, hvad det er, som man går ind til, når man som virksomhed vil sælge noget til offentligheden. Det betyder dog også, at der altid er spændende udviklinger, som man ellers aldrig kunne have set komme.

Men hvorfor skal du vide disse ting? Jo en ting er, at det er interessant, og det giver måske et sjovt indblik i det lokale liv. Men måske kører du selv forretning, og så er det jo rart at vide, hvad der rører sig.

Foto: ABW

Alt til klædeskabet
I Gentofte går mange op i at være velklædt. Netop derfor er det også kun naturligt, at tøj og sko har stort forretningspotentiale. Det er ofte de dyre mærker, der ligger på hylderne i butikkerne på eksempelvis Jægersborg Alle. Nordsjælland har dog også et stort marked for luksusgenbrug, en branche som spænder vidt, fra loppemarkeder, hvor man kan være heldig at finde virkelig lækre ting, til secondhandbutikker, som måske sælger tøj i kommission.

Vi ser også mange forskellige butikker, der er blevet sat i verdenen for at gøre tilværelsen lettere for forældre med tøj og tilbehør til børn. Babysam er jo en klassiker her, som spænder hele landet.

Elektronikken boomer stadig – også i butikkerne
Selvom den elektroniske handel nærmest er ved at overtage alt i vores liv, er der stadig mulighed for at sælge produkter fysisk. Det ser vi blandt andet i de elektronik-butikker, som ligger i området.

Det er du finder en rendyrket specialforretning til radio og TV, som de var i gamle dage. Men også kæder som Elgiganten har stadigvæk et fysisk salg. Hvad end det er de moderne elektriske løbehjul, eller det er en helt anden gadget, så er der altså rig mulighed for at se dem blive solgt fysisk.

Til det mere intime
Dette er egentligt lidt snyd, for i dag er der ikke rigtigt nogle lokale virksomheder, som sælger legetøj og goder til den mere intime del af parforholdet. Samtidig blev Gentofte i 2018 kåret som årets kedeligste by af sinful.dk, fordi der her blev solgt mindst sexlegetøj!

Men det bliver der måske lavet om på. Det ser lige så stille ud til, at borgerne her faktisk har indset, at det kan være et godt redskab til parforholdet. Et af de mest solgte varenumre er således anal glidecreme. For Gentofte er på ingen måde den kedeligste by på dette punkt, og vi hører mere og mere om, hvordan man vælger sexlegetøj og lignende virkemidler.

Så der er også forretning at lave i Gentofte – selv når det drejer sig om de mere kontroversielle emner.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev