Kombinér briller og linser og gi’ dit syn de ideelle forhold

BrillerSolbrillerLinser

Det ER bare sjovere at være aktiv med kontaktlinser

Alle kan bruge linser! Ja, den er god nok! Også børn eller dig, der bruger briller med flerstyrke eller har bygningsfejl. Vi har et bredt udvalg af kontaktlinser, så lad os udfordre dig. Vi giver ikke op, før vi har fundet de optimale linser til dig, og du er helt tryg ved at bruge dem. Men husk. at nogle gange tager det et par forsøg, før de sidder helt, som de skal, for linser er ikke som briller – heldigvis.

Stadig i tvivl? Få svar på dine spørgsmål

Det er sæson for tørre øjne. Det ka’ du gøre…

De kolde vintermåneder kan give dig tørre øjne, og det er en helt normal tilstand, der sjældent er alvorlig. Tørre øjne opstår, hvis du har en nedsat tåreproduktion. Det betyder, at øjets overflade ikke bliver dækket ordentligt af tårer, og derfor vil øjet føles tørt.

Heldigvis er der hjælp at hente. Book en tid og lad os hjælpe dig, så vi kan få rettet op på ubalancen i dine øjne.

Få hjælp til dine tørre øjne →

Find dig ikke i ubehagelige linser

Der findes moderne kontaktlinser til alle. Vi har alle brands og kan finde præcis de kontaktlinser, der passer til DIG. Og vi giver ikke op, før du er glad for dem.

Få linser der passer til DIT syn – book tid nu!

Er kontaktlinser noget for dig?

Ja, jeg vil prøve linser

Måske, jeg er stadig i tvivl

Nej, jeg er kun til briller

Nogle tror, at linser giver tørre øjne…

…men der tager de fejl. Moderne kontaktlinser er netop udviklet for at imødekomme tørre øjne og de tørre indemiljøer, vi færdes i. Hvis du i særlige tilfælde oplever gener, vil du kunne afhjælpe disse med øjendråber.

Få 10 gode råd om linser

Er det tid til nye briller? Find det optimale brilleglas her

Er du klar over, hvor mange gange dagligt du stiller skarpt på skiftevis mobilen og dine omgivelser? Tro os, det gør du MANGE gange.

ZEISS SmartLife-brilleglas optimerer dit syn i alle retninger og på alle afstande. Ja, faktisk kan vi skræddersy glasset helt individuelt til dit unikke syn. Brug ét minut på at tage testen og find det optimale brilleglas til dig!

Tag vores hurtige onlinetest her

3 fordele ved

ZEISS SmartLife

ZEISS SmartLife brilleglas er optimale til at hjælpe dig i din digitale hverdag, fordi:

– de hjælper øjet med at stille skarpt hurtigere – de giver dig et afslappet syn hele dagen – du nemt kan vænne dig til at bruge dem

Se alle fordelene ved SmartLife

NYHED! ZEISS SmartLife PRO

Med alderen mister vores pupil evnen til at udvide og trække sig sammen ved varierende lyspåvirkning. Pupillens evne til at tilpasse sig lysforhold har betydning for, hvor skarpt vores syn er. Med nyheden ZEISS SmartLife PRO kan vi tilbyde at skræddersy brilleglasset til din unikke pupilstørrelse, så du får det optimale ud af dit syn.

Book en tid og høre mere

Er du én af dem, der venter lidt for længe…?

Er du sikker på, at styrken i dine brilleglas stadig er optimal til dit syn? Vi står klar til at lave en grundig synsprøve, så vi kan passe på dig og dit syn. Og ja, så er din timing helt perfekt – for lige nu er alle forårets nyheder landet i butikken.

Lad dig friste af de mange nye styles

Nyt Syn Gentofte Gentoftegade 60 2820 Gentofte Tlf.: 40 20 87 00 gentofte@nytsyn.dk

Åbningstider

Man-Fre : 10:00-18:00

Lørdag : 10:00-14:00

 

Young man putting in contact lenses near mirror

Tilmeld dig vores nyhedsbrev