UngselfiePige

 

Redaktionen skrev i marts måned om, hvordan det er at være ung i Gentofte.

Rapporten fra Center for Ungdomsforskning ved Ålborg Universitet, havde ved hjælp af spørgeskemaer og interviews med omkring 1.400 unge undersøgt, hvordan det er at være ung i Gentofte kommune.

Men der er en ærgerlig bagside til det kæmpe pres, der er på de unge i Gentofte, om at præstere i forhold til uddannelse og karriere. De unge i Gentofte ligger nemlig højst i statistikken over at distribuere seksuelle billeder af sig selv og andre via mobiltelefon og sociale medier. Det er samme rapport fra Center for Ungdomsforskning ved Ålborg Universitet, der står bag oplysningen.

Lektor ved Center for Ungdomsforskning Niels-Henrik Møller Hansen kalder antallet “alarmerende højt”. Han udtaler i søndagens udgave af JyllandsPosten, at det at sende nøgenbilleder af sig selv og andre rundt nok er mere udbredt blandt velstillede unge.

I sidste uge kunne Radio 24/7 ligeledes berette om, hvordan skolebladet “Ztof” på Ordrup Gymnasium udstillede elevers sexliv. Hvilket resulterede i at “Ztof” et elev blad der har over 25 år på bagen nu bliver lukket.

Hvad tænker du om ungdomslivet i Gentofte?

 

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev