Støvet har knap nok lagt sig fra vores udsolgte koncertoplevelse med selveste Stefen Brandt, til at vi igen har nye og spændende film og særarrangementer på programmet.

På fredag d. 25. november hylder vi BLACK FRIDAY, hvor billetprisen kun er 50,- kr. pr. billet. Vi viser Nøddebo Præstegaard, The Artist og Fædre & Mødre.

Lørdag d. 26. november har vi premiere på det franske komedie-drama Smukke sind.

Og den efterfølgende torsdag d. 1. december har vi premiere på Den Perfekte Chef, med den spanske stjerneskuespiller Javier Bardem i hovedrollen. Filmen er en del af Biograf Danmark.

————————————————–

Ud over alle disse fristelser, har vi også følgende på programmet.

Tag med til Nordspanien og se det prisbelønnede spanske familie drama Ferskenlunden i Catalonien, som vandt dette års Guldbjørn ved Berlin´s Film Festival. Filmen er Spaniens officielle bud til dette års Oscar prisuddeling.

Succesen fortsætter for instruktør Paprika Steen med hendes nyeste komedie Fædre & Mødre.

Og nu hvor sneen er begyndt at dale ned udenfor, skal julehyggen for alvor sættes i gang med den danske julefilm Julemandens datter 3 – den magiske tidsmaskine. Kælken kan parkeres uden for salen… 🙂

————————————————–

* HUSK – SIDSTE CHANCE * Intenst drama hit Holy Spider. Det drabelige restaurantsbesøg The Menu. Den flotte thriller Hvor flodkrebsene synger.

Vi kan ikke vente til at tage imod jer!

Følg os gerne på Facebook for at få de seneste nyheder og opdateringer om film, særarrangementer og events

Facebook

UGENS PREMIEREFILM

Premiere: Smukke sind

40-årige Igor Parat arbejder som cykelbud og leverer økologiske grøntsager i området, hvor han bor. Da han er født med spastisk lammelse og har problemer med at tale, har han, på trods af en lynende intelligens, svært ved det sociale liv.

En dag kommer Igor dog ud for et trafikuheld, hvor hans cykel rammes af en bil. Chaufføren er hans diametrale modsætning. Den 58-årige bedemand, Louis Caretti, er udadvendt og social, men er samtidig blevet en sur og bitter midaldrende mand efter at have drevet familiens begravelsesforretning i mange år.

På trods af de mange forskelle er mødet begyndelsen på et usædvanligt venskab.

Køb billetter her

Premiere: Den perfekte chef

Javier Bardem er den alfaderlige arbejdsgiver og fabriksejer af Básculas Blanco, der producerer store industrivægte til kvæg og maskiner. Fabrikken er indstillet til en prestigefyldt virksomhedspris.

Da komitéen varsler et visit får el patrón travlt med at få det hele til at tage sig ud fra sin bedste side, hvilket ikke er helt uproblematisk, da han lige har fyret en medarbejder, der højlydt nægter at forlade sin stilling…

— og derudover har indledt en affære med den nye praktikant, der har en skjult dagsorden.

Køb billetter her

Særarrangementer

BLACK FRIDAY

Oplev BLACK FRIDAY i Gentofte Kino. Gentofte Kino hylder BLACK FRIDAY på bedste film manér.

Hvem kunne ikke tænke sig at se eller gense Danmarks juleklassiker over dem alle nemlig Nøddebo Præstegaard i originalt sort/hvid format.

Eller hvad med den prisvindende The Artist fra 2011, som vandt hele 5 Oscar statuetter, som også vises i sort/hvid.

Aftenens sluttes af med Paprika Steens højt elsket publikumshit Fædre & Mødre.

Til dette unikke særarrangement koster billetterne pr. filmoplevelse kun 50,- kr.

Fredag den 25. november

Nøddebo Præstegaard – kl. 14.15

Køb billetter her

The Artist – kl. 16.45

Køb billetter her

Fædre & Mødre – kl. 19.30

Køb billetter her

Derudover viser vi…

Fædre & Mødre

Dette er Paprikas fjerde film som instruktør, og som det også var gældende med hendes forrige film, DEN TID PÅ ÅRET, har hun igen samlet et stort hold af Danmarks bedste skuespillere som både tæller Line Kruse, Katrine & Martin Greis-Rosenthal samt Nikolaj Lie Kaas, Rasmus Bjerg, Amanda Collin, Jacob Lohmann, Carsten Bjørnlund, Lise Baastrup og Ida Skelbæk-Knudsen.

FÆDRE & MØDRE er en komedie om ægteparret Piv og Ulrik, som skal tilkæmpe sig en plads i forældregruppen i datterens nye klasse. Det er ikke småting Piv og Ulrik skal gøre for at blive anerkendt i forældregruppen. Ikke mindst at blive optaget i vinterbadeklubben.

Men hvad er man ikke villig til at gøre for sit barn?

Billetter købes hér

Ferskenlunden i Catalonien

Ferskenlunden i Catalonien’ er ikke kun en varm fortælling fra et udfordret landsted, men også et på én gang personligt og ømt portræt af en tæt knyttet familie. Familien Solé fra den landlige flække Alcarràs i Catalonien lever af at dyrke ferskner. Hver sommer samles familien omkring årets ferskenplukning, men denne sommer kan blive den sidste.

Landejeren har nye planer for området, og ferskentræerne skal vige pladsen for solcellepaneler. Det skaber splid i den ellers stærkt sammensvejsede familie. Og fremtidsudsigterne er dystre, for familiens skøde er aldrig underskrevet, men er gået i arv mundtligt – helt tilbage fra borgerkrigens tid.

Se alle spilletider og køb billetter

Julemandens datter 3 – Den magiske tidsmaskine

Lucia er teenager, flirter med Valdemar fra klassen, skændes med sine forældre, og er en af de store på julemandsskolen. Alt er godt, indtil en konfus rektor aflyser julen på grund af et traume fra fortiden. I et eventyrligt cirkus, rejser Lucia sammen med drengen Elias tilbage i tiden, for at finde ud af hvad der sket med rektor og stoppe det, så han ikke aflyser julen.

Se alle spilletider og køb billetter

* Gå ikke glip af *

Særarrangement

Love Actually

Kom til galla aften torsdag d. 8. december, hvor vi viser den ultimative juleklassiker nemlig Love Actually.

Vi serverer et glas prosecco og et honning hjerte til alle inden filmen for rigtigt at komme i julestemning.

Det er juletid i London. Alle steder skaber kærligheden kaos. Den nyvalgte premiereminister, det kiksede sandwichbud, forfatteren med hjertesorger og den udbrændte rockstjerne – alle er ramt af kærligheden på godt og ondt.

Bruden, der har problemer med sin kommende mands forlover og den gifte kvinde, der har problemer med sin mand. Skoledrengen der er varm på den kønneste pige i klassen og hans papfar, der er varm på Claudia Schiffer…

Ingen jul uden Love Actually!

Torsdag den 8. december kl. 20.00

Køb billetter

Sound of music

“The Sound of Music” er og bliver filmmusical-klassikeren over dem alle.

Ikke mindst takket være Julie Andrews og Christopher Plummers virkningsfulde spil, et bundt uforglemmelige sange og så et forbavsende usentimentalt manuskript. Historien (som er baseret på virkelige begivenheder) om nonnen, der bliver guvernante for syv børn af en patriarkalsk enkemand og oplever kærlighed i krigens skygge, har fanget publikum igennem siden 1965.

“The Sound of Music” er en film, hvor musik og livskraft er uløseligt forbundet, og så er den spækket med sange, alle kender: “Do-Re-Mi”, “Sixteen Going on Seventeen”, “So Long, Farewell”, “Edelweiss”, “My Favorite Things” og mange flere. Musicalen modtog fem Oscars i 1966, for bl.a. Bedste Film og Bedste Instruktion.

“The Sound of Music” er en sand klassiker, vi alle kender og til stadighed kan nyde.

Søndag den 11. december kl. 14.30

Køb billetter

Kommende Operakino

Operakino: Carmen Søndag d. 11. december kl. 10.00

Operakino: Aida Søndag d. 8. januar kl. 10.00

Operakino: Rosenkavaleren Søndag d. 5. februar kl. 10.00

Operakino: Svanesøen Søndag d. 16. april kl. 10.00

Bemærk: Der kommer også en Operakino i marts, men denne er ikke helt på plads endnu, så yderligere information kommer på et senere tidspunkt.

Kommende søndagsklassikere

Ingen er fuldkommen (Some Like It Hot) Søndag d. 4. december kl. 16.30

Se alle spilletider og køb billetter

Kommende børnefilm i samarbejde med Gentoftegade Bibliotek

Klassiske børnefilm:

Far til fire i byen – julebal i nisseland Lørdag d. 10. december kl. 10.00

Køb billetter hér

Sidste chance

Holy Spider

Ali Abbasis opfølger til den sensationelle ‘Grænse’ er ikke mindre opsigtsvækkende. “Holy Spider” er en overmåde velinstrueret, nervepirrende thriller (i ånden fra David Finchers “Zodiac”), der giver et inciterende indblik i det iranske samfund – socialt som religiøst.

Filmen følger den kvindelige journalist Rahimi (Zar Amir Ebrahimi), der rejser til den hellige iranske by Mashhad for at efterforske en seriemorder, som går målrettet efter byens sexarbejdere. Efterhånden som Rahimi kommer tættere på at afsløre morderens identitet, synes retfærdigheden sværere at opnå, da morderen stille og roligt har opbygget heltestatus i store dele af offentligheden.

Køb billetter

The Menu

Et ungt par inviteres, sammen med en række prominente mennesker, til en eksklusiv restaurant på en afsidesliggende ø. På restauranten “Hawthorne” står den meget anerkendte og intense kok Chef Slowik som har forberedt en menu, der både byder på fantastiske smagsoplevelser og chokerende overraskelser.

På rollelisten finder vi blandt andet den Oscar nominerede Ralph Fiennes fra Schindlers liste og Den Engelske Patient, i kokkeklæder.

Så er der serveret!

Køb billetter

Hvor Flodkrebsene Synger

“Hvor flodkrebsene synger” fortæller historien om Kya, en forladt pige, som selv har fundet vej til voksenlivet i de farlige marskområder i North Carolina.

Gennem mange år har rygterne om ”Marskpigen” hjemsøgt Barkley Cove og isoleret den skarpsindige og stålfaste Kya fra samfundet. Draget af to unge mænd fra byen begynder Kya at åbne sig for den nye og opsigtsvækkende verden. Men da en af mændene bliver fundet død, bliver Kya straks udråbt, af samfundet, som den hovedmistænkte. Baseret på bestselleren af samme navn.

Køb billetter

Print ugens program

Se alle forestillinger

Tilmeld dig vores nyhedsbrev