En ny uge er startet, og vi er klar med en masse spændende film og særarrangementer i Gentofte Kino!

Vi kan slet ikke vente på premiere på Hvor flodkrebsene synger, så derfor har vi arrangeret hele 3 forpremierer med filmen, som er baseret på den fantastiske roman. Vi viser filmen den 16. september, den 18. september og den 21. september.

Den 20. september har vi et fantastisk arrangement på programmet, når vi viser Guldpalmevinderen Triangle of Sadness, hvor instruktør Ruben Östlund og skuespiller Vicki Berlin kommer forbi og taler om filmen fra scenen. Det bliver stort!

På torsdag har den romantiske komedie Ticket to Paradise premiere. Det er en utrolig hyggelig og morsom film med Julia Roberts og George Clooney i hovedrollerne – så bliver det vist ikke bedre!

Til Gentoftenatten fredag d. 30. september, viser vi den elskede klassiker Olsen Banden over alle bjerge. Filmredaktør og forfatter Christian Monggaard introducerer filmen og der vil være mulighed for at købe hans store bog om Olsen Banden på aftenen.

Vi viser stadig både Bamse, Notre-Dame i flammer og Poter af stål.

Vi glæder os til at tage imod jer!

Forpremiere: Hvor flodkrebsene synger

Vi holder 3 forpremierer med “Hvor flodkrebsene synger”, da vi næsten ikke kan vente på selve premieren!

De 3 forestillinger er: Fredag 16. september kl. 16:45 – Køb billet Søndag 18. september kl. 16:45 – Køb billet Onsdag 21. september kl. 14:15 – Køb billet

“Hvor flodkrebsene synger” fortæller historien om Kya, en forladt pige, som selv har fundet vej til voksenlivet i de farlige marskområder i North Carolina. Gennem mange år har rygterne om ”Marskpigen” hjemsøgt Barkley Cove og isoleret den skarpsindige og stålfaste Kya fra samfundet. Draget af to unge mænd fra byen begynder Kya at åbne sig for den nye og opsigtsvækkende verden. Men da en af mændene bliver fundet død, bliver Kya straks udråbt, af samfundet, som den hovedmistænkte. Baseret på bestselleren af samme navn. Bemærk: Gentofte Kino byder på hele 3 forpremierer af filmen.

Se alle forestillinger og køb billetter

Triangle of Sadness – Mød Ruben Östlund og skuespiller Vicki Berlin

Filmen “Triangle of Sadness” handler om modelparret Carl og Yaya, der strander på en øde ø med en gruppe milliardærer og en rengøringskone. I kampen om overlevelse bliver hierarkiet vendt på hovedet, da det viser sig, at rengøringskonen er den eneste, der ved, hvordan man fisker.

Instruktøren Ruben Östlund modtog sin anden Guldpalme i Cannes for filmen, og han har tidligere stået bag de prisbelønnede Force Majeure og The Square. Denne aften kommer han og skuespiller Vicki Berlin på besøg i Gentofte Kino, og vil fortælle om filmen fra scenen.

“Trinagle of Sadness” er Östlunds første engelsksprogede film, og den Oscar-nominerede skuespiller Woody Harrelson ses på rollelisten sammen med bl.a. danske Vicki Berlin og Zlatko Buric.

Tirsdag den 20. september kl. 18.30 Billetpris: 130 kr. inkl. oplæg

Køb billetter

Ticket to Paradise

Oscar®-vinderne George Clooney og Julia Robert er sammen igen i en ny, romantisk komedie fra instruktøren af ”Mamma Mia! Here We Go Again”.

Det fraskilte par (Julia Robert og George Clooney) slår sig sammen og rejser til Bali for at forhindre deres datter (Kaitlyn Dever fra Booksmart & Unbelievable) i at gifte sig ’head over heels’ – og begå den samme fejl, som de tror, de begik for 25 år siden…. Ticket to Paradise er en romantisk komedie om den overraskende skønne second-chance i livet.

Se alle spilletider og køb billetter

Gentoftenatten: Olsen Banden over alle bjerge

Filmredaktør og forfatter Christian Monggaard introducerer den 13. film om den elskede forbryderbande , og der vil også være mulighed for at købe hans store bog om Olsen Banden på aftenen.

Fredag den 30. september kl. 19.30 Billetpris: 25 kr. inkl. en kop kaffe eller te.

Køb billetter

Lille Virgil og Orla Frøsnapper

Gentoftegade Bibliotek og Gentofte Kino har sammen skræddersyet et program med gode klassiske børnefilm med figurer og personer, som du også kender fra bøger og tegneserier. Denne lørdag byder vi på den elskede klassiker Lille Virgil og Orla Frøsnapper.

Lille Virgil bor alene i et hønsehus, med sin etbenet hane Sigurd, som vækker ham hver morgen. Sammen med sin trofaste ven Oskar, oplever han spændende ting, blandt landsbyens særprægede beboere. Drengenes største problem er dog Orla Frøsnapper, som er byens værste bølle, og som kan tabe sine bukser af bare skræk. En dag, Lille Virgil kommer forbi et omrejsende cirkus, bliver han tilbudt at pudse en kanon for at tjene til en cirkusbillet. Men imens dukker Orla Frøsnapper op, for at få fat i Lille Virgil. For at Orla Frøsnapper, ikke skal blive opdaget af kanonkongens ejermand, får Lille Virgil en god idé, som kommer Orla Frøsnapper til ære…

Filmen er baseret på Ole Lund Kirkegaards bøger.

Lørdag den 8. oktober kl. 10.00 Billetpris: 45 kr.

Køb billetter

Kommende børnefilm i samarbejde med Gentoftegade Bibliotek

Klassiske børnefilm: Gummi Tarzan Lørdag d. 5. november kl. 10.00

Klassiske børnefilm: Far til fire i byen Lørdag d. 10. november kl. 10.00

Søndagsklassikere: Tilværelsens ulidelige lethed

Gentofte Kino byder velkommen til en perlerække af filmklassikere, hvor vi én søndag eftermiddag kl. 16.30 hver måned, viser en gammel klassiker. – Vi kalder det SØNDAGSKLASSIKERE. Der er nedsat pris, hvis man er medlem af Gentofte Kinos Venner.

Om filmen: Kirurgen Tomas (Daniel Day-Lewis) ser på kvinderne med en ulvs grådige blik, inden han forfører dem én efter én. Uanset hvor smukke de er, nægter flanøren at blive hos dem natten over, og da det endelig sker i sengen hos den troskyldige Tereza (Juliette Binoche), bliver han så overrumplet, at han gifter sig med hende. Dog uden at opgive den erfarne elskerinde Sabina (Lena Olin), der med et spejl over sin seng tryllebinder ham med sin umættelige erotiske appetit.

Philip Kaufman har gennem seks årtier været garant for film med stor indlevelseskraft. Helaftensdramaet ’Tilværelsens ulidelige lethed’ (efter forlæg af Milan Kundera), der udspiller sig på baggrund af det tjekkoslovakiske forår i 1968 og russernes dramatiske invasion af landet, er hans vel nok mest markante.

Søndag den 2. oktober kl. 16.30 Billetpris: 130 kr./95 kr. (Gentofte Kinos Venner)

Køb billetter

Kommende søndagsklassikere

Ung Flugt (Les quatre cents coups) Søndag d. 6. november kl. 16.30

Ingen er fuldkommen (Some Like It Hot) Søndag d. 4. december kl. 16.30

Særarrangementer i Gentofte Kino

Golden Days 2022: Psycho

Oplev Alfred Hitchcocks legendariske gyserfilm Psycho. Som en del af festivalen Golden Days 2022, byder Gentofte Kino velkommen til en række arrangementer med årets tema “Queens”.Denne aften blænder op for Alfred Hitchcocks legendariske gyserfilm Psycho.

Om filmen: Der er dømt subtil uhygge på højt plan, når den flinke Norman Bates, spillet af Anthony Perkins, tager imod folk på sit motel. Janet Leigh ses i rollen som chefsekretæren Marion Crane, der stikker af med firmaets penge og søger tilflugt på Bates Motel. Legendarisk er badeværelsesscenen. Ingen tvivl om at Janet Leigh er en af filmhistoriens største Scream Queens.

Filmen er fuld af raffinerede sekvenser, Bernard Herrmanns musik går lige i knoglerne, og John L. Russells sort/hvide fotografering er ekstraordinært effektfuld.

Lørdag den 17. september kl. 20.00 Billetpris: 100 kr.

Køb billetter

Forpremiere: Held og lykke, Leo Grande

Nancy Stokes (Emma Thompson) er pensioneret skolelærer og enke. Hun længes efter eventyr, menneskelig kontakt og noget sex. GOD sex! Hendes afdøde mand, Robert, sørgede for et hjem, for familien og for et almindeligt godt liv, men god sex var aldrig på tjeklisten. Men nu hvor han er borte, har Nancy en plan. Hun vil selv opsøge eventyret i form af en sexarbejder ved navn Leo Grande (Daryl McCormack). I et anonymt hotelværelse i forstæderne tager Nancy imod Leo. Han ser lige så godt ud som billedet på hans profil, men Nancy forventede ikke både samleje OG samtale. Med sin nyvundne seksuelle selvsikkerhed, begynder Nancy at slappe af. I løbet af deres tre møder ændres dynamikken mellem dem, og maskerne, som de bærer på, begynder at falde.

Årets suverænt mest velspillede film og ikke mindst modigste præstation på det store lærred. Det er sagt og skrevet mange gange – Emma Thompson har aldrig været bedre. Denne præstation er ingen undtagelse. Hun overgår sig selv.

Mandag den 19. september kl. 20.00 Billetpris: 105 kr.

Køb billetter

Vi viser stadig…

Bamse

Se alle spilletider og køb billetter

Poter af stål

Se spilletider og køb billetter

Sidste chance

Notre-Dame i flammer

Se spilletider og køb billetter

Print ugens program

Se alle forestillinger

Tilmeld dig vores nyhedsbrev