Kørebriller kan sagtens være stilfulde og behagelige 🤓

BrillerSolbrillerLinser

Stil skarpt på det der virkelig tæller

Synet er uden tvivl et af vores vigtigste sanser og har aldrig været så udfordret, som det er nu med vores store brug af skærme i hverdagen.

Det ved vi hos Nyt Syn, og vi sætter altid god tid af til dig. Vi tilbyder ZEISS-glas udviklet præcist til dit syn og det moderne liv. Kig ind til os i butikken eller book en synsprøve online. Så hjælper vi dig med synet, så du kan stille skarpt på det, der betyder mest for dig.

Book en synsprøve og stil skarpt på livet

Hvor godt er DIT nattesyn?

Over 50% af danskerne er utrygge ved at køre i mørke, fordi de har udfordringer med synet. Der er heldigvis hjælp at hente fra ZEISS, som har udviklet et helt særligt DriveSafe brilleglas, så du kan føle dig tryg, når du kører bil både dag og nat. ZEISS DriveSafe kan du bruge døgnet rundt som hverdagsbrille, så du altid har dine natkørebriller på næsen. Brug 2 minutter og find ud af hvor godt dit nattesyn er.

Test dit nattesyn her 👉

Få 50% på HELE brille nr. 2

Lige nu får du 50% på hele brille nr. 2, når du køber to komplette briller med ZEISS-glas, og du kan frit vælge mellem almindelige klare glas og solglas med styrke.

Dette tilbud gælder også for dig, der har købt briller indenfor de seneste 3 mdr. og ønsker at tilkøbe brille nr. 2. Så får du rabatten svarende til den billigste af de to briller.

Tilbuddet gælder hele november 2022 ved køb af brille og kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud.

Hvorfor bliver flere og flere nærsynede?

Nærsynethed (myopi) bliver mere og mere udbredt. Vores synsvaner har ændret sig drastisk på få år, men den stigende grad af nærsynethed kan faktisk lige så meget hænge sammen med genetik, og den måde vi lever på. Hvad tænker du? Hvorfor er der mon så mange børn og voksne, der bliver nærsynede?

Læs mere om nærsynethed

Køb briller med rentefri betaling

Hvorfor vente med at købe de smarte briller, du virkelig ønsker dig, når vi giver dig muligheden for at fordele betalingen over helt op til 24 måneder? Vi kalder det rentefri betaling – og der er hverken udbetaling, renter eller gebyrer.

Se et udvalg af vores lækre brillestel her eller kig ind i butikken allerede i dag-

Så nemt er rentefri betaling 👉

Kan du læse det med småt?

Vi går en kold og mørk tid i møde, og for mange betyder det, at synet kommer på overarbejde. Tidligere stod teksten i bogen skarpt. I efterårsmørket er bogstaverne lige pludselig blevet utydelige.

Fortvivl ikke hvis du oplever dette – det er helt normalt. Der findes heldigvis masser af smarte læsebriller, der kan hjælpe dig, så du igen kan læse det med småt.

Skal du ha’ læsebriller?

Du fortjener linser, der passer til dig!

Du skal ikke acceptere tørre og svidende øjne efter en dag med kontaktlinser. Lad os i stedet introducere dig for moderne linser, der udover at give dig masser af frihed, giver dig et skarpt syn og holder dine øjne friske dagen lang.

Vi giver ikke op, før vi har fundet de rette linser til dig. Kig ind – eller book en synsprøve online i dag!

Book en synsprøve her 👉

Fremhæv din stil – vælg briller med kant

Når du køber briller, er glasset det vigtigste for dit syn, men brillestellet kan spille en stor rolle for dit udseende og dit velbefindende. Derfor gør vi os altid umage med at finde et stel, der klæder dig og understreger din personlighed. Vi har et stort udvalg af brillestel i forskellige farver og faconer og med masser af kant, der kan fremhæve din personlige stil.

Se brillestel med kant

Nyt Syn Gentofte Gentoftegade 60 2820 Gentofte Tlf.: 40 20 87 00 gentofte@nytsyn.dk

Åbningstider

Man-Fre : 10:00-17:30

Lørdag : 10:00-14:00

Nyt Syn på Facebook

Nyt Syn på Instagram

Kontakt os

Tilmeld dig vores nyhedsbrev