En helt speciel aften hos MASHSlut året af med manér, byd 2023 velkommen og glæd dig til en helt speciel aften på MASH, når vi byder velkommen indenfor nytårsaften. 🎉 Her kan du nyde vores elegante 4-retters menu, Champagne og vores hjemmelavede kransekage. Du kan lige akkurat nå at komme med til festen og sikre dig årets sidste smagsoplevelse.
✨ Nytårsmenuen på MASH ✨
Snacks & Champagne Boghvedevaffel med trøffel, marconamandler & Batallé serranoskinke André Clouet, Rosé, Champagne, Frankrig Penthouse: Louis Roederer “Collection 243”, Brût, Champagne, Frankrig
Rossini Caviar White Sturgeon og avocado Creme fraiche, grøn olie & smørristet toast 2020 Matthiasson, “Linda Vista Vineyard”, Chardonnay, Napa Valley, USA Penthouse: Bollinger, Brût Rosé, Champagne, Frankrig
Ristede jomfruhummere Terrine af cantaloupmelon, hestebønner & jomfruhummerglace 2021 Kumeu River Village, Pinot Gris, Auckland, New Zealand Penthouse: 2020 Mersault, 1. Cru “Blagny”, Domaine Faiveley, Bourgogne, Frankrig
MASH Wellington Svampeduxelles og Batallé serranoskinke, trøffelsauce & to valgfrie sides/vegetables 2018 Barolo, Paolo Scavino, Piemonte, Italien Penthouse: 2016 Silver Oak, Alexander Valley, Napa Valley, USA
Eton MASH Marengs, drænet yoghurt, brombær, brombærsorbet & chantillycreme 2015 Castelnau de Suduiraut, Sauternes, Bordeaux, Frankrig Penthouse: 2003 Château Suduiraut, Grand Cru Classé, Sauternes, Bordeaux, Frankrig
Hjemmelavet kransekage med chokolade Nyd den ved bordet eller tag den med hjem
Sikr dig årets sidste og bedste middag her:
Book bord til nytårsaften på MASH
Vi tilbyder også en pescetarmenu på alle restauranter samt en 4-retters børnemenu (dog ikke på MASH Penthouse og MASH Bredgade). Se begge menuer her.
Nytårsmenuen koster 1250,- pr. gæst, og tilkøb af vinmenu inkl. mineralvand og kaffe/the koster 750,- pr. gæst. Menuen på MASH Penthouse inkl. vinmenu koster 2.500,- pr. gæst. Alle priser er ekskl. gebyr.
Ønsker du at sammensætte din egen festmenu? Intet problem! Fejr nytåret på MASH Skovriderkroen og vælg dine favoritter fra vores smagfulde menukort og mange udskæringer.
Nytår på Restaurant LeviVores søsterrestaurant, Levi, byder også indenfor til et brag af en festlig spiseoplevelse nytårsaften. Start aftenen med Levis nytårscocktail og nyd så resten af aftenen med en skøn 11-retters menu med 7 serveringer. 🥂
✨Nytårsmenuen på Restaurant Levi ✨
1. servering Sashimi, Østers, Oscietra Caviar, Tun Akami Tilvalg: Masumi “Sanka”, Junmai Daiginjo Saké
2. servering Tempura: Hummer & PighvarTilvalg: 2020 Meursault 1. Cru “Blagny”, Domaine Faiveley, Bourgogne
3. servering Havtaske Char Siu, Gyoza, Wagyu Arancino Tilvalg: 2019 Saint Romain “Sous le Château, Domaine de Bellene, Bourgogne
4. servering Yakiniku Due Royale Tilvalg: 2019 Gevrey Chambertin “Dix Climats”, Domaine Drouchin-Laroze, Bourgogne
5. servering Agnolotti del Plin, Alpesmør, Hvid Trøffel Tilvalg: 2017 Barolo, L. Pira, Italien
6. servering Dådyr, Rødbede, Salvie Tilvalg: 2016 Mayacamas, Cabernet Sauvignon, Napa, Californien
7. servering Piemonte Hasselnøddetærte, Sabayon, Sort Trøffel Tilvalg: 2018 Torcolato, Maculan, Italien
Prisen for hele herligheden inkl. mineralvand samt kaffe eller the er 2.200,- pr. gæst. Vinmenuen kan tilkøbes for 1.700,- pr. gæst. Begge priser er ekskl. gebyr.
Du kan booke bord mellem kl. 18.30 0g 20.30, og bordet er jeres hele aftenen uanset reservationstidspunkt. Er I flere end 8 gæster, bedes I sende en mail til mail@restaurantlevi.com.
Book bord til nytårsaften på Levi