Dét er der rigtig mange der spørger Gentofte kino om. Det er så skønt at mærke jeres store interesse og jeres støtte på både mails, sociale medier og i hovedgaden. Det betyder mere end I aner! Vi synes også lukkeperioden er både lang og hård. I Gentofte Kino savner vi filmene på det store lærred, vi savner fællesskabet om de store oplevelser – vi savner alle jer gæster!

Hvornår åbner Gentofte Kino

Med hjælp fra regeringens hjælpepakker ved vi, at vi nok skal holde skindet på næsen frem til start. Men hvornår vi så reelt må åbne dørene til Gentoftegade 39 er stadig uvist.

Vi følger naturligvis myndighedernes udmeldinger og så snart de mener det er forsvarligt at åbne biograferne igen, så skal vi nok skrive ud med datoer og filmprogrammet.

Gentofte Kino får nyt logo

Allerede før der var noget der hed krisetid, Corona, Covid-19, nedlukning og generel frustration drømte vi om at udfærdige et nyt facadeskilt til den fine biograf i Gentoftegade.

Da vi så opdagede at facaden var rådden, måtte vi få udskiftet bundplader og få sat ny lysskinne op. Nu har facaden fået nyt folie med Gentofte Kinos nye logo:

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev