I dag er det min runde fødselsdag🇩🇰 og lille Miki døde i går og blev til Lys 🌟kom til Gentoftegade 33 og få en gratis kop kaffe☀️ 

Så det er en lidt mærkelig fødselsdag i dag, men hanslille krop kunne ikke mere, blev aflivet og gik ind i lyset i går kl.13.40, han blev 15,5 år  som du kan se på foto forsøger jeg at gøre det så smukt som muligt🌟🐾🌟

Min smukke hest Arancha var der for at ta imod ham🦄 også med Miki takker jeg for mange sjove og dejlige år, han var en ballademagerog fyldt med krudt og altid med i bilen udstillinger mm. 💙♥️💙Tusinde tak søde Mikidu er i mit hjerte og jeg vil altid kunne mærke dig omkring mig indtil vi mødesigen.🐾🐾

I dag er jeg er på Gentoftegade 33 i Gentofte frakl16.30 til 19.00 🇩🇰♥️ 

og måske har du tid til at komme og hilse på mig, ogsige tillykke men også trøste mig lidt, heldigvis er lille Fifi her stadigvæk,hun er en sej lille en 16 år er hun nu, og selvfølgelig de 3 heste men alt blevforandret da Arancha takkede af i en alder af 27 år,  jeg var sammen med hende i 24 år.

Lidt andet info:

Fra d.1 april har jeg faståbent i atelieret hver onsdag fra kl.13 til 18.00, Æbleblomst Gård 🌸🍏🌸KollerødBygade 36 i Allerød, så der er du velkommen, altid kaffe, the og æbelmost til dig 🍏 

Eller du kan snuppe en tur til kaffebaren som vi hardøbt om til KunstCafeen Gentofte og har åbnet man til lørdag fra 12-19.00

bemærk i marts og april har vi lukket om mandagen – se mere her www.KunstCafeenGentofte.dk

VI GENÅBNER Kunst & KaffeBaren som fremover vil hedde ”KUNSTCAFEEN GENTOFTE” ……. På Gentoftegade 33 i Gentofte.

Et stykke tid efter Corona sluttede, gik ”luften” udaf KaffeBaren og vi har ikke rigtig gjort så meget andet end servere kaffe ogkager men nu har vi indgået et hyggeligt samarbejde med vores nabo den dygtigeitalienske pizzabar som bl.a også har gourmet pizzaer, og andre megetvelsmagende retter, men da han kun har som takeaway synes vi det kunne være envind vind situation for os begge at vi servere hans mad, så du bestiller din mad,italierne kokkere og vi servere det.

Kom og støt op om vores ide, så KaffeBaren kan leve igen, vi har indkøbt borde og lækre stole og satdet hele op så I kan hygge jer imellem kunstværkerne.

Vi har også lavet en sweetdeal som du kan benytte digaf https://www.sweetdeal.dk/lokalt/koebenhavn/restaurant-cafe/kunstcafeen-gentofte-gourmetpizza

Har du spørgsmål er du også velkommen til at ringe til mig 23991899 om du blot vil mødes eller du vil bestille et kunstværk.

 Her er min sidste bestilling som jeg har skabt og tusindetak for tilliden.

Kærlig hilsen fra Lina 💚♥️💚

Kunstnerinde Lina Murel Jardorf

Gentoftegade 33

2820 Gentofte

Telefon: 23991899

CVR: 19000230

Tilmeld dig vores nyhedsbrev