Vintersæsonen er lige rundt om hjørnet, og årstiden byder på delikate råvarer, som menukortet afspejler. Glæd dig til både at smage nye kreationer og velkendte MASH-klassikere, som vender tilbage!

Svampetortellini med revet trøffel, confiterede svampe med timian og hvidløg samt gratinerede gambasrejer er blot et udpluk af de skønne retter, som du fra i dag kan nyde på MASH.

Vi kan også præsentere verdens bedste steak på menukortet. Og det ér verdens bedste; det er den blevet kåret som ved World Steak Challenge 2022. Den højeste udmærkelse, der kan opnås! 🌟

Se den nye menu på MASH

Du kan også glæde dig til smagfulde desserter, et imponerende vinkort og fremragende cocktails, som alle fuldender smagsoplevelsen.

Vil du være en af de første til at prøve de nye retter? Book bord på MASH til en skøn middag, hvis du ikke allerede har gjort det.

Vi glæder os til at servere de nye retter for dig!

Book bord på MASH

Giv en MASH-oplevelse videre

Vil du give en spiseoplevelse på MASH til en, du holder af? Så er det oplagt at gøre nu, hvor menuen skifter, og du kan give to overraskelser i en: et gavekort og en smagning af den nye menu! 💥

Et gavekort til MASH er den perfekte gave til en, der værdsætter og holder af skønne smagsoplevelser og service i særklasse med hyggelige omgivelser.

Giv en MASH-oplevelse

Tilmeld dig vores nyhedsbrev