Har du været væk fra træning – eller vil du bare at prøve noget nyt?

Det kan være umådelig svært at komme i gang med træning igen, hvis man først har holdt en pause – uanset om den var selvvalgt, eller om man f.eks. af helbredsmæssige årsager var tvunget væk fra motion og træning.

Måske har du været skadet? Eller syg? Eller måske har du været gravid og har født, eller du kan måske bare ikke længere dyrke netop din sædvanlige sport, men har brug for stadig at holde musklerne stærke og smidige? Så er Reformer træning og pilates hos House of Pilates (HoP) på Ordrup Torv i Charlottenlund måske lige, hvad du har brug for!

Alle – både mænd og kvinder, unge og ældre samt både øvede og helt uøvede – kan træne med hos HoP, og de vil rigtig gerne hjælpe dig til at få så god en introduktion til Pilates og til Reformer træning, som overhovedet muligt – for de ved om nogen, hvor vigtigt det er, at man føler sig både godt modtaget og “godt klædt på”, når man går i gang med en ny træningsform, eller starter træning et helt nyt sted.

HoP skriver bl.a. på sit website:

“Træningen er af høj kvalitet og alle instruktører er veluddannede inden for forskellige Pilates retninger og har en høj faglig stolthed.

Vi lægger vægt på nærvær, og på at være tilstede for vores dejlige medlemmer. Det kan vi gøre, fordi vi er et lille studie, hvor der er fokus på den enkelte.

Pilates handler om balance, fysisk såvel som mentalt. En balance vi tilstræber i alle timer.”

Har du prøvet Reformer før?

Hvis du har prøvet Reformer træning før, er det muligt i første omgang blot at købe f.eks. 3 x Introklip, så du kan finde ud af, om HoP er noget for dig!

Er du helt ny?

Hvis du er helt ny på området, tilbyder House of Pilates en Begynder Reformer time en enkelt eller to gange om måneden, eller endnu bedre: En Startpakke med 2 x Personlig Træning med 100% fokus på dig og dine behov og 2 x holdtræning. Denne pakke er super god at starte op med!

Du kan læse meget mere om de forskellige muligheder for at komme godt i gang hos HoP samt se priser lige her. Og har du uddybende spørgsmål, er du altid velkommen til at slå på tråden på 5152 4216!

Foto: House of Pilates, presse.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev