At finde gaven til en person der intet ønsker sig, efterlader stort set ingen ideer. Omvendt kan du også vende det på hovedet og sige, at det giver dig spillerum indenfor stort set alt. Det kræver bare noget inspiration – og det er netop, hvad vi giver dig her. Nedenfor har vi nemlig samlet et spændende udvalg inden for forskellige typer af spiritus.

Teeling Small Batch Incl. 2 glas i gaveæske

Blended irish whiskey i topkvalitet. Karakterfuld og aromatisk – og forbavsende afrundet.

25% af produktionen dedikeres til whiskey af eksperimenterende art, hvilket gør Teeling til ét af de mest spændende destillerier at holde øje med i fremtiden.

Mission Gin

Danske veteraner har bragt ingredienser med hjem fra flere missionsområder, hvor de som soldater, politifolk, læger, sygeplejerske, beredskab mm. har ydet en indsats på vegne af Danmark.

Den smager ganske enkelt forrygende og vil være en supergod gave til en der holder af gin!

Grappa XO

Til grappa-kenderen får man her det rene guld fra topproducenten Sibona. Det er en 6-års lagret grappa med masser af intensitet i smagen med både frugt og velintegrerede fadnoter.

En grappa som denne giver en varm og kompleks smagsoplevelse, og nydes bedst efter et godt måltid mad eller som avec til kaffen.

Admiral Panama Rum Barrel

Vi kender alle sammen en romnørd og her har du muligheden for at give en gave, der virkelig tager kegler! En ægte romtønde er 20 gange større, men denne miniature udgave er absolut festlig og en virkelig “eye-catcher”.

Selve indholdet er også ligetil. Det er en mørk rom, som har lagret i mindst 5 år på brugte bourbon-fade. En herlig sippe-rom, hvor alle kan være med.

Whisky Barrel Tasting

Dette herlige smagesæt indeholder 3 smukke miniature tønder, der indeholder nogle af de fineste blendede, skotske whiskyer, såsom Clubhouse Blended Scotch Whisky, Twilight 10 Year Blended Malt Scotch Whisky og Fireside 12 Year Blended Malt Scotch Whisky.

Perfekt og unik gave til whiskyelskeren!

Pink Gin Tasting

Velsmagende og dekorativt gin smagesæt. Her får du to små Pink 47 gin, der har vundet dobbelt guld, og så får du også en Pink Royal, som er tilsat en smule hindbær og tranebær, hvilket gør den en anelse sød.

Begge gin er rigtig gode som base i de fleste cocktails.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev