I forbindelse med sommeren glæder det os at præsentere en ny økologisk urte-te, der er skøn både kold og varm – Chamomile blend. Teen består af bl.a. Honeybush (en søster til Rooibos), æble, kamille og citronmelisse. Teen giver en let, lys, sødlig og samtidig frisk kop te.

Is-Te, foto: Chaya

Honeybush er rig på antioxidanter og er helt uden garvesyre og tein (koffein). Derfor kan teen nydes døgnet rundt og kan også nydes af børn.
Vi tilbyder introduktionsrabat (20%) på denne nye te, som vi håber, at du vil prøve – køb den HER.  

Teen er ideel til iste, og en af vores sommer iste-opskrifter “Summer Blend” er netop baseret på denne te. Se opskrift nedenfor eller se video HER.

Tid til is-te
Mens vi venter på, at sommeren for alvor er over os, har vi lavet opskrifter på læskende isteer, som er nemme at gå til, og hvor både børn og voksne kan være med. Du kan selvfølgelig selv sætte dit præg på opskriften – kun fantasien sætter grænser! 

Du finder vores bedste iste-opskrifter nedenfor. Et par af dem har vi illustreret i videoer:
Æble, ingefær og matcha iste
Sommer Blend

For at gøre det nemmere for dig har vi sammensat en iste-pakke, hvor du vil modtage de fleste af teerne, som vi benytter i vores iste-opskrifter samt opskrifterne. Prisen er 250,- kr. (normalpris 300,- kr.). Pakken han købes i en af vores butikker eller klikkes direkte hjem til din adresse – klik her. 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev