It’s beginning to look a lot like Christmas… Den skønneste tid på året er lige rundt om hjørnet. 🎄 Julehygge, juledessert, julecocktails, julepynt, julemusik… Alt det, vi elsker ved julen, kan du glæde dig til på MASH. ✨

Inden længe fyldes vores restauranter med masser af dejlig julestemning. Nyd f.eks. vores hjemmelavede ris a la mande med mandelsplitter og hjemmelavet kirsebærsovs – den perfekte juledessert!

Smag også vores nye og helt særlige julecocktail, Venezuelan Winter, som er lavet på Diplomatico mørk rom, timian, lime, sukker, appelsin og kanellikør. Den smager skønt af jul. 😍

Nyd julen på MASH, Venezuelan Winter og ris a la manden fra den 24. november til 26. december i alle vores danske restauranter. Book bord til julehygge og -middag nu:

Book bord på MASH

MASH holder åbent alle dage over jul og nytår 2022 undtaget den 24. og 25. december. MASH Bredgade og MASH Rungsted Havn holder frokostlukket fra den 26. december til og med den 1. januar 2023.

Det kimer nu til julefest hos MASH Har du styr på årets julefrokoster?

Juletiden er den travleste tid på året, hvad angår sociale arrangementer. Der er masser af julehygge, julefrokoster og julekomsammener med både familie og venner, kæreste og kolleger.

PÅ MASH kan vi klare det hele – uanset om I er til en intim middag, en hyggelig familiesammenkomst eller den helt store julefrokost for vennerne eller kollegerne.

Få skræddersyet årets bedste julefrokost ved at kontakte vores booking alle hverdage mellem 11.00 og 15.30 på tlf. +45 3313 9300 eller send en mail via knappen herunder. 💌

Årets julefrokost på MASH

Julemarked på Skovriderkroen

Den 18.-20. november bliver julen kimet ind på Skovriderkroen, hvor NORDs Julemarked finder sted. Der er garanti for at komme i julestemning, når Kroen bliver udsmykket med julelys og juletræer, juleduften spreder sig, og julemanden kommer på besøg. 🎅 Læs mere om julemarkedet her.

Få den bedste start på dagen og sæt gang i julehyggen med en julebrunch hos MASH Skovriderkroen lørdag og søndag kl. 09.00-14.00. Her er alt, hvad dit julehjerte begærer. ❤️ Book bord til dig og dine nærmeste nu, så I er sikret en plads.

Book din julebrunch

Tilmeld dig vores nyhedsbrev