Godt nytår! Sidder du her efter al festivitassen i december og synes, at januar ikke har så meget at byde på, så er her et par forslag til ting, du kan foretage dig.

Nyt hold babysalmesang 12. januar

Har du en baby mellem 3-12 måneder, så skynd dig at tilmelde jer det næste hold babysalmesang, der starter torsdag den 12. januar kl. 10 – der er endnu enkelte pladser tilbage.

Læs mere og se hvordan du tilmelder dig babysalmesang

Jagten på frirum – foredrag for forældre til teenagere 12. januar

Har du derimod en teenager i huset, kan du komme til gratis foredrag torsdag den 12. januar kl. 19.30 med Suzette Munksgaard fra Center for ungdomsstudier og blive klogere på, hvordan du kan støtte den unges søgen efter at finde svar på de universelle ungdomsspørgsmål: Hvem er jeg? Hvad skal jeg? Hvor skal jeg hen?

Læs mere om foredraget Jagten på frirum

Mindfulnessgudstjeneste 17. januar

Der har været stor tilslutning til de to mindfulnessgudstjenester, vi holdt sidste efterår. Derfor præsenterer vi nu dette forår en serie på tre mindfulnessgudstjenester med Lea Skovsgaard og Mika Heilmann. Første gang er tirsdag den 17. januar, og de to efterfølgende vil ligge den 21. februar og den 21. marts – alle kl. 19.30.

Der kommer mere information om mindfulnessgudstjenesterne i næste nyhedsbrev

Sæsonstart for faste aktiviteter i uge to og tre

Vores tre faste aktiviteter starter op på den nye sæson i henholdsvis uge to og tre. Jægersborgkoret starter den 9. januar kl. 16.30, mandagshyggecaféen starter også den 9. januar fra kl. 14-16 og fællessangskoret har første sangaften den 18. januar kl. 16.30.

Kom og vær med – vi vil meget gerne se nye ansigter!

Kirken set fra alteret til familiegudstjenesten den 24.12 kl. 12

PS …

Tilsidst en kort bemærkning om julen – for endelig kunne vi fejre den som “i gamle dage” – eller i hvert fald som før coronarestriktionerne satte en masse begrænsninger. Igennem hele december har vi haft mange skønne julearrangementer med mange gæster.

Især juleaften var helt overvældende med tilsammen cirka 1300 gæster fordelt på dagens tre julegudstjenester og midnatsgudstjenesten.

Det resulterede i, at vi fik samlet ikke mindre end 9.147,50 kr. ind til vores to fadderbørn og deres lokalsamfund i Burkina Faso og Sierra Leone, som vi støtter gennem SOS Børnebyerne.

Tak for alle bidrag og til alle der var med til at gøre december måned og julen så festlig her i Jægersborg Kirke.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev