Selvom vi måske ’’bare’’ ligner en lille tebutik udefra, så ville vi let kunne forveksles med julemandes værksted her i december. I øjeblikket klippes gavepapir, bindes sløjfer og foldes silkepapir på livet løs, når vi i et lystigt tempo pakker gaver ind til vores juleglade kunder. Vi står som altid klar til at lave de bedste gavepakker i vores forretninger og på vores webshop, hvor du selv kan skræddersy den perfekte julepakke.

Er du ramt af juletravlhed og har brug for lidt ekstra hjælp, så har vi snydt lidt, da vi allerede har sammensat vores bud på julens favoritter, som du kan finde her. Vi mener, at man med god te og lækre godter kan bringe mange smil frem, og ikke mindst lade andre vide at de er i ens tanker. For at tilføre gaven et personligt touch vedlægger vi gerne en særlig hilsen fra dig til modtageren. Notér blot hvis du ønsker, at vi pakker ind, samt hvad vi må skrive i hilsenen.

Vi har desuden fyldt hylderne med gode bud på gaver til under træet. I vores sortiment finder du te -kander, kopper, hætter og alt nødvendigt udstyr. Vi har netop udvidet vores sortiment med to af de bedste pottemagere: Birkerød Pottemageri og Per Bo. Begge producerer de håndlavet stentøj med smuk glasur – moderne, men alligevel tidsløst. Det er den oplagte gaveidé til teelskeren.

Vi garanterer at julegaven når frem til tiden, hvis du bestiller på vores webshop senest d. 20.12. Du får fri fragt ved ordrer over 350 kr. God julestemning skal du ikke betale ekstra for.

Glædelig jul fra Chaya.

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev