I dag er det den 1. december og det skal naturligvis markeres med en herlig smagekasse spækket med lækkerier!

Du får fornøjelsen af vores to julevine – den ene kommer fra Sydrhône og den anden fra Apulien, og så får du også tre virkelig gode rødvine fra henholdsvis Bordeaux, Ribera del Duero og Toscana. Og som vi alle ved, er det ikke rigtig jul uden portvin, så sådan én får du selvfølgelig også med.

Vi ønsker dig en god december 😊

Kassen indeholder:

Château Bellevue de Galvesse 2019 Lalande de Pomerol Lalande de Pomerol ligger lige nord for den berømte vinregion Pomerol, og selvom regionen ikke er lige så kendt som sin nabo, laver man helt sikkert nogle af verdens mest elegante rødvine her. Smag selv!

Pata Negra Reserva 2014 Ribera del Duero Klassisk Ribera del Duero, som fremstår solid og ”macho” med et dominerende, men indbydende præg af amerikansk fad. Reserva-lagringen har gjort vinen godt og bidrager med kompleksitet.

Les Failles 2019 Beaumes de Venise Beaumes de Venise har Cru-status lige som de helt store vine fra Châteauneuf-du-Pape eller Gigondas. Vinen er i samme stil som de kendte naboer og kvaliteten er tårnhøj.

Denne perle er for os den helt rigtige Rhône vin til julemaden!

Cabernet/Primitivo 2020 Conte di Campiano Sikken en vin med fedme, varme og tyngde! Med 15% alkohol har vinen en helt perfekt balance mellem frugt, syre og netop alkohol til den danske julemad.

Tawny Port 10 år Gravuras Her får du en super portvin, der hører til i mellemklassen, når vi taler pris, men som til gengæld er langt i retning mod toppen, når vi taler smag og kvalitet!

San Marco 2019 Toscana Rosso Vidunderlig vin fra Toscana! Vinen er kompleks med en vidunderlig smag af kirsebær. Ydermere opdages også tomatplante, fennikel, salvie og et mildt strejf af vanilje fra fadlagringen.

Holte Vinlager

Tilmeld dig vores nyhedsbrev