Et strejf af julemagi Vinteren står for døren, og i Dronning Louises Tehus betyder det julepyntede stuer og sæsonbetonet Afternoon Tea. Fra midt november vil huset dufte af gran, gløgg og julete, når vi byder julen velkommen i de romantiske saloner.

Hver fredag til søndag serverer vi Afternoon Tea på traditionel engelsk  vis, hvor et glas bobler efterfølges af et udvalg af Chayas teer, fingersandwich, scones og små kager dertil. Vores tekort er blevet krydret med Chayas økologiske juleteer, der bl.a. indeholder smag fra orange, kanel, vanille og mandel – den perfekte kombination af det friske, krydrede og søde. På menukortet finder du også Husets gløgg, Chayas Chai Latte, Valrhona kakao og Sparkling Tea (Winter). Selvom sæsonen måske byder på kolde dage, så vil vi gøre vores for at varme dig indefra og ud.

Historisk foredrag & Afternoon Tea – Juleedition Marianne Bentzen, der i sommerhalvåret er vores rundviser på ’Historisk rundvisning & Afternoon Tea’, er som noget nyt trukket indenfor i Tehusets romantiske stuer, hvor hun på fortællende vis vil føre os rundt til udvalgte skatte i Bernstorff Slotshave fyldt med aftryk efter en storhedstid med mægtige statsmænd og kongelige personligheder. Alt imens du sidder lunt og godt og nyder et glas bobler og følger med på rundturen via et kort, som gør det muligt efterfølgende at gå en tur i parken og selv finde de mange skatte.

Efter ca. en times foredrag er det tid til den traditionsrige Afternoon Tea. Et koncept og en historie, som Chaya præsenterer kort, mens der serveres te ad libitum, fingersandwich, lune scones samt et udvalg af kager.

Teen serveres af forsølvede tepotter og porcelæn fra 1880-1950 og maden af etagefade, hvilket forlænger den historiske fortælling. Varme julekrydderier vil dufte i hele huset, når Chayas Afternoon Tea serveres – i denne udgave tilført et touch af jul. Læs mere og book  – her.

Åbningstider Fredag, lørdag og søndag kl. 11.00-17.00 Husk at vi holder åbent alle weekender (fredag – søndag) hele året.* *Vi holder juleferie fra d. 19. december – 06. januar.

Book bord – her.

På gensyn Chaya

Følg os på Facebook eller Instagram for løbende opdateringer, events og andet på Ordrupgaard.

Kunne dette være interessante for nogle du kender?

Share

Share

Forward

FORRETNINGER

Chaya Lyngby Hovedgade 9A 2800 Kgs. Lyngby Tlf.: 4593 9090

Chaya Jægersborg Allé 37 2920 Charlottenlund Tlf.: 3990 9097

Dronning Louises Tehus Ved Slotshaven 12 2820 Gentofte Tlf.: 3132 3960

Ordrupgaard Café ved Chaya Vilvordevej 110 2920 Charlottenlund Tlf.: 2269 3960

Tilmeld dig vores nyhedsbrev